Fotbal intern

Viitorul a sărbătorit în vestiar victoria cu FCSB! Ianis Hagi, Vînă și Eric au dat startul petrecerii. VIDEO

12.03.2019 | 00:07
Viitorul a sarbatorit in vestiar victoria cu FCSB Ianis Hagi Vina si Eric au dat startul petrecerii VIDEO
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei FC Viitorul au sărbătorit în vestiar victoria din meciul cu FCSB, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano. După ce au obținut biletele în ultima rundă a sezonului regulat, elevii lui Gheorghe Hagi au dat lovitura pe Arena Națională la primul meci din mini campionatul care va decide campioana.

Viitorul a sărbătorit în vestiar victoria cu FCSB

Victoria din meciul cu FCSB a fost sărbătorită de jucătorii de la FC Viitorul în vestiarul de la Arena Națională, chiar în prezența antrenorului Gică Hagi. Vedetele show-ului au fost Ionuț Vînă, Ianis Hagi, Virgil Ghiță și Eric de Oliveira, care au dansat spectaculos în aplauzele coechipierilor.

ADVERTISEMENT

Victorieeee! FC Viitorul învinge pe FCSB, pe Arena Națională, scor 2-1, după reușitele lui Calcan și Ianis Hagi!Bucurie de nedescris în vestiar, unde jucătorii au sărbătorit primul succes din play-off! Hai Viitorul!

Gepostet von Academia de fotbal Gheorghe Hagi am Montag, 11. März 2019

FC Viitorul a învins FCSB cu scorul de 2-1 în prima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano prin golurile marcate de Andreas Calcan și Ianis Hagi dintr-un penalty scos de Lyes Houri. În urma acestui succes, trupa lui Gică Hagi a urcat pe locul 4, cu 22 de puncte, în timp ce ”roș-albaștrii” sunt pe 3, cu 25 de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 30 de puncte, urmată de U Craiova, cu 26 de puncte. ”Regele” i-a dat șah omologului său Mihai Teja la întâlnirea de pe Arena Națională.