Hagi, categoric: “Bye-bye! V-aţi atins obiectivul. Plec din România!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 11:55
Hagi, categoric: “Bye-bye! V-aţi atins obiectivul. Plec din România!”

Gheorghe Hagi e aproape de o plecare de la Viitorul. Hagi caută de ceva vreme investitor pentru echipa din Ovidiu, fără succes până în momentul de faţă, însă oricum este decis să se despartă de Viitorul, cel puţin din punct de vedere al băncii tehnice. 

Hagi a afirmat în repetate rânduri că vrea să plece din România, însă de data asta, după meciul terminat la egalitate, 1-1, cu Astra Giurgiu, discursul său a fost şi mai categoric. 

Viitorul – Astra 1-1. “Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul!”

”Primul meu gând este să plec. Primul meu gând este să plec din ţară. De ieri, primul gând care mi s-a pus este că vreau să plec din ţară. Cu toate că am o obligaţie aici să susţin, dar de departe. Voi pleca, cu siguranţă. Asta este. Aţi reuşit, v-aţi atins obiectivul, vă urez succes să duceţi România unde am dus-o şi noi! Şi o să ne vedem, dar o să vorbim de departe. Bye, bye. Gata”, a fost declaraţia lui Gheorghe Hagi. 

Este foarte posbil ca destinaţia lui Hagi să fie Galatasaray, acolo unde să facă echipă cu Fatih Terim în încercarea de a reface “cuplul de aur” care a transformat Galata într-un club de talie mondială la finele anilor 90. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.