Hagi anunţă noul star al echipei naţionale: “Va fi un mare jucător!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
03/02/2018, 08:29
Hagi anunţă noul star al echipei naţionale: “Va fi un mare jucător!”

Gheorghe Hagi s-a dclarat mulţumit după egalul realizat de formaţia sa, 1-1 pe teren propriu cu Astra, în runda inaugurală a stagiunii de primăvară din Liga 1 Betano. Hagi şi-a lăudat fiul la revenirea în campionatul românesc. 

“Ianis are nevoie de multe meciuri, multe minute. El şi toţi ceilalţi sunt foarte talentaţi şi vor creşte împreună. A făcut un meci bun, a arătat calitate. S-a pierdut, însă, neavând minute în picioare. Dar în multe momente ne-a ajutat în ultimii 30 de metri, a tras echipa după el”, a spus Hagi. 

Viitorul – Astra 1-1. Laude pentru Băluţă

Cel mai lăudat a fost însă Cristian Băluţă. În vârstă de 18 ani, acesta este cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro şi poate evolua atât ca fundaş central cât şi în faţa apărării. A stârns 15 meciuri în tricoul Viitorului şi nu a marcat niciun gol.

“Băluţă va fi un mare jucător al României, dacă nu are ghinion. Dacă stă departe de accidentări şi e serios o să ajungă departe. Vrem să facem o echipă frumoasă, eu am încredere mare în aceşti băieţi. Ai dominat Astra în multe momente, ai terminat jocul dominând, eu sunt mândru de ei”, a spus Hagi după meci. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.