Hagi anunţă noul star al echipei naţionale: "Va fi un mare jucător!"

Viitorul-Astra, Liga 1 Betano, Gheorghe Hagi, Cristian Baluta

Cristian Baluţă va ajunge un jucător determinant pentru România, conform lui Hagi după Viitorul - Astra 1-1 din Liga 1 Betano. Vezi pe cine mai laudă

Gheorghe Hagi s-a dclarat mulţumit după egalul realizat de formaţia sa, 1-1 pe teren propriu cu Astra, în runda inaugurală a stagiunii de primăvară din Liga 1 Betano. Hagi şi-a lăudat fiul la revenirea în campionatul românesc. 

"Ianis are nevoie de multe meciuri, multe minute. El şi toţi ceilalţi sunt foarte talentaţi şi vor creşte împreună. A făcut un meci bun, a arătat calitate. S-a pierdut, însă, neavând minute în picioare. Dar în multe momente ne-a ajutat în ultimii 30 de metri, a tras echipa după el", a spus Hagi. 

Viitorul - Astra 1-1. Laude pentru Băluţă

Cel mai lăudat a fost însă Cristian Băluţă. În vârstă de 18 ani, acesta este cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro şi poate evolua atât ca fundaş central cât şi în faţa apărării. A stârns 15 meciuri în tricoul Viitorului şi nu a marcat niciun gol.

"Băluţă va fi un mare jucător al României, dacă nu are ghinion. Dacă stă departe de accidentări şi e serios o să ajungă departe. Vrem să facem o echipă frumoasă, eu am încredere mare în aceşti băieţi. Ai dominat Astra în multe momente, ai terminat jocul dominând, eu sunt mândru de ei", a spus Hagi după meci.