Hagi, notă pentru revenirea lui Ianis: “A tras echipa după el”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 23:33
Hagi, notă pentru revenirea lui Ianis: “A tras echipa după el”

Gheorghe Hagi recunoaşte că fiul său mai are nevoie de muncă pentru a ajunge la cel mai bun nivel al său, dar spune că a fost mulţumit de prestaţia lui din meciul cu Astra, primul pentru el de la revenirea din Serie A, de la Fiorentina. Vezi aici cele mai importante faze din meci

“El a ajutat echipa, şi-a jucat rolul. Se vede că nu are minute, jocuri. În timp va juca şi mai bine. Dar şi azi a tras echipa după el, ne-a ajutat în ultimii 30 de metri”, a spus Gheorghe Hagi la o televiziune de sport.

“Regele” şi-a felicitat echipa pentru joc, deşi egalul cu Astra ar putea însemna ieşirea din zona de play-off pentru campioana României, în cazul în care Dinamo obţine victoria contra Craiovei, în această etapă.

“Un joc reuşit, păcat că nu am luat cele trei puncte. Un test trecut, vom creşte. Meritam să câştigăm, dar important e că am produs fotbal. Ianis are nevoie de minute. Toţi sunt talentaţi. Căpuşă a jucat bine, din greşeli învaţă”, mai spune Hagi.

După remiza din etapa a 23-a din Liga 1, Viitorul rămâne pe locul 6, cu 35 de puncte, dar ar putea fi depăşită de Dinamo, în cazul unei victorii cu CS Universitatea Craiova. Astra este pe locul 4, cu 38 de puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Săpunaru s-a înţeles cu CFR Cluj! Ce salariu va câştiga la campioana României

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.