Laude pentru jucătorul dorit de FCSB: “Un înger păzitor”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 23:16
Laude pentru jucătorul dorit de FCSB: “Un înger păzitor”

Într-un duel important pentru play-off, Viitorul şi Astra au terminat la egalitate, scor 1-1, partidă dominată copios de campioana României. Vezi aici cele mai importante faze din meci. Edi Iordănescu a remarcat intervenţiile lui Plamen Iliev, portar dorit de FCSB.

“Am avut un înger păzitor azi, a scos câteva mingi foarte periculoase. Iliev rămâne, nu putem să vorbim despre plecări. Nu e nicio ofertă concretă de la FCSB, el şi-a păstrat echilibrul şi a făcut un meci mare”, a declarat Edi Iordănescu la o televiziune de sport.

Iordănescu jr. recunoaşte că Viitorul ar fi meritat victoria, dar spune că remiza este un rezultat bun în lupta pentru play-off. Am întâlnit campioana României, o fabrică de jucători. O echipă valoroasă şi contracandidată la play-off. Acest egal ne duce la patru puncte diferenţă de ei la rezultate directe.

Am pierdut teren în repriza a doua, am pierdut din agresivitate. În prima parte am controlat jocul.  Ianis e un jucător extrem de talentat, are nevoie de sprijin. Va fi un jucător important”, a mai spus Iordănescu. 

După remiza din etapa a 23-a din Liga 1, Viitorul rămâne pe locul 6, cu 35 de puncte, dar ar putea fi depăşită de Dinamo, în cazul unei victorii cu CS Universitatea Craiova. Astra este pe locul 4, cu 38 de puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.