Video. Viitorul – Astra 1-1. Egal pentru Dinamo. Hagi, aproape de play-out

Alex Bradescu    Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/02/2018, 20:20
Video. Viitorul – Astra 1-1. Egal pentru Dinamo. Hagi, aproape de play-out

Update. Viitorul şi Astra termină la egalitate, scor 1-1, iar formaţia lui Gheorghe Hagi ar putea ieşi din locurile de play-off dacă Dinamo învinge Craiova.

Update. FC Viitorul – Astra Giurgiu se joacă în etapa 23 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018. VEZI AICI MECIUL ONLINE!


Update. Avem echipele de start pentru meciurile Viitorul – Astra Giurgiu:

Viitorul: Cojocaru – Căpuşă. Ţîru, Hodorogea, Ganea – Cicaldău, Băluţă, Vână – Chiţu, Hagi, Malison

Rezerve: Tordai, Mladen, Nooijer, Măţan, Voduţ, Ciobanu

Astra: Iliev – Iordache, Bejan, Polczak, Stan – Mrzljak, Dancea – Buş, Matei, Balaure – Urko

Rezerve: Lazăr, Biceanu, Radunovic, Butean, Da Silva, Chipirliu, Moise


Update. Jucătorii de la Viitorul au ieşit la încălzire.

Update. Jucătorii lui Gheorghe Hagi au ajuns la stadionul “Central” din Ovidiu pentru întâlnirea cu Astra Giurgiu, primul meci oficial din 2018.


Viitorul şi Astra joacă în al doilea meci al zilei în Liga 1 Betano. Cele două formaţii sunt în luptă directă pentru un loc de play-off, fiind ameninţate de Dinamo, care se află la trei puncte de giurgiuveni şl la egalitate cu formaţia dobbrogeană. Gheorghe Hagi îl va avea, din nou sub comandă, după un an şi jumătate, pe fiul său, Ianis. 

VIITORUL – ASTRA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Gheorghe Hagi a declanşat războiul cu Fiorentina după ce l-a răscumpărat pe Ianis. “Regele” îi acuză pe italieni de faptul că nu au respectat înţelegerea iniţială pe care o avuseseră în privinţa lui Ianis şi a făcut declaraţii dure la adresa acestora (TOATE DETALIILE AICI)

VIITORUL – ASTRA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Răfuială cu italienii

VIITORUL – ASTRA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Şi Ianis Hagi a vorbit despre tratamentul de care a avut parte la formaţia din Florenţa. Hagi junior i-a replicat antrenorului Stefano Pioli, care îl acuzase de lipsă de răbdare pe jucătorul român. Hagi junior acuză că fusese cel mai bun jucător în vară şi apoi a fost lăsat la echipa a doua fără explicaţii (TOATE DETALIILE AICI)

VIITORUL – ASTRA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Gheorghe Hagi l-a nominalizat pe Mihai Voduţ drept viitor star la Ligii 1 Betano! Hagi nu regretă despărţirea de George Ţucudean şi spune că atacantul adus de la Voluntari va fi cel mai bun din prima noastră divizie! (TOATE DETALIILE AICI)

 

Ştirea MOMENTULUI

Marian Drăgulescu, protest în faţa MTS! “Situaţie fără precedent”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.