Fotbal intern

Hagi se felicită: “Avem talent! Sunt şi eu antrenor cât de cât”

Gica Hagi a discutat despre victoria din partida Viitorul - Botosani 2-1, din penultima etapa a Ligii 1 Betano.
19.02.2018 | 23:16
Hagi se felicita Avem talent Sunt si eu antrenor cat de cat

Gică Hagi s-a felicitat pentru victoria cu FC Botoşani, o echipă care în opinia “Regelui” arată mult mai bine acum decât în prima parte a campionatului.  Şeful de la Viitorul Constanţa speră să bată şi în etapa viitoare, cu CSM Politehnica Iaşi, pentru a-şi asigura accesul în play-off:

“Am arătat că avem talent, am revenit de două ori în meciuri importante, atunci când am fost sub presiune. Am jucat bine, am marcat, echipa nu a suferit psihologic. Am făcut un meci foarte bun şi când ne aşteptam mai puţin, a venit golul lui Ciobanu. Trebuie să batem şi în deplasare.

“La noi, 2 e mai mare decât 3!”

“Numai în România poate să fie aşa. Ieri am învăţat că doi e mai mare decât trei. Vorbeam cu staff-ul, e încredibil, nu ştiu ce socoteli se tot fac… Vom întâlni o echipă în formă, care marchează, dar avem potenţial şi trebuie să facem un meci bun, să intrăm în play-off, dacă va fi e fantastic. Dacă nu…numai în România se face aşa, să iei 20 de pucnte. Asta e, ne supunem. UItaţi-vă ce echipă am, de ce să nu fiu optimist! 

FC Botoşani e mult mai valoroasă decât în tur, cu oameni foarte buni, cu experienţă. L-am găsit pe Mladen să-mi joace fundaş dreapta, cred că sunt şi eu antrenor cât de cât. Mă bucur tare că am făcut un joc foarte bun. Ianis e mult mai bine, joacă mult mai bine. N-a jucat un an de zile, ştie fotbal”, a spus Gică Hagi la finalul partidei.

Vezi aici toate fazele din partida Viitorul – FC Botosani 2-1, din Liga 1 Betano