Hagi recunoaşte superioritatea CFR-ului: “Ne-au depăşit cu puterea lor”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
15/04/2018, 23:24
Hagi recunoaşte superioritatea CFR-ului: “Ne-au depăşit cu puterea lor”

Gică Hagi regretă că jucătorii săi n-au receptat avertismentele sale, când le-a atras atenţia că cei de la CFR Cluj încep foarte agresiv meciurie:

“O repriză dominată cap coadă de CFR. Nu trebuia să ne surprindă, vorbisem că joacă primele 20-30 de minute agresiv. Nu e aşa cum spune România, că Petrescu se apără, eu ştiam şi le-am arătat jucătorilor. Dar am fost depăşiţi de viteza şi puterea lor. Ştiam că ei scad ritmul în repriza a doua, am încercat să aducem ceva. Un meci mai puţin reuşit, le-am spus că mai avem de învăţat, că cei tineri trebuie să asculte mai mult, iar cei cu  experienţă să vorbească mai mult, să aducă echilibru.

“Hai să fim serioşi, CFR şi Steaua sunt cele mai bune”

De la un meci la altul schimbăm. Am făcut greşeli, ce să mai, dar am învăţat. Asta e, ce să facem, am încercat să facem ceva. Hai să fim serioşi, nu e uşor să joci contra CFR-ului, ei, Steaua, sunt cele mai bune echipe din România. S-au văzut anumite lucruri. Cu Steaua va fi greu de tot, trebuie să câştige, dar să fim atenţi”, a spus Gică Hagi, care a vorbit apoi despre numirea lui Adi Mutu ca antrenor la FC Voluntari: “Nu e o meserie uşoară, dar are personalitate. Nu dau sfaturi. Îl felicit pe Adi”, a spus Gică Hagi.

Închide ×