Dan Petrescu, enervat din nou de arbitri: “Să vorbim despre fotbal”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
15/04/2018, 23:14
Dan Petrescu, enervat din nou de arbitri: “Să vorbim despre fotbal”

Dan Petrescu se bucură de prestaţia jucătorilor săi din victoria de la Ovidiu,  cu Viitorul Constanţa şi consideră că au făcut o primă repriză perfectă. Întrebat despre arbitraj, antrenorul echipei din Gruia a replicat: “Să vorbim despre fotbal”.

“Bursucul” l-a lăudat şi pe Hagi şi spune că nu multe echipe vor câştiga la Ovidiu: “Ştiam că aici e greu, în campionat au pierdut două meciuri aici. E echipa campioană. Gică a vândut mulţi jucători, dar promovează tineri foarte talentaţi, care joacă foarte bine faza de atac. Am schimbat sistemul de joc, aveam nevoie de victorie. Prima repriză a fost perfectă, am marcat şi un gol valabil. Viitorul a încercat apoi să jace mai mult, noi am căzut fizic, avem o echipă cu o anumită vârstă.

“Nu ştiu de unde scoate Gică aşa jucători talentaţi”

Singura fază, penalty-ul, s-a acodat mult prea uşor. E bine că am reuşit să obţinem trei puncte foarte mari. Dacă cei de la Viitorul vor juca fiecare meci 100 %, sigur nu au cum să piardă. Aveam avertisment, mă enervam şi mă aşezam pe scaun. Nu pierdem în 2018, asta arată caracterul echipei. Aici nu va câştiga multă lume. Nu ştiu de unde scoate Gică aceşti jucători talentaţi”, a spus Petrescu.

Închide ×