Carousel hot news

Petrescu, vrăjit de tripleta rivalei: “Dacă am buget, voi transfera”

CFR Cluj a fost învinsă sâmbătă seară, de Viitorul, la Ovidiu, scor 0-1. Partida a fost decisă de un gol marcat de brazilianul Eric, dintr-o lovitură liberă obţinută de George Ţucudean....
22.10.2017 | 12:44
Petrescu, vrăjit de tripleta rivalei:
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost învinsă sâmbătă seară, de Viitorul, la Ovidiu, scor 0-1. Partida a fost decisă de un gol marcat de brazilianul Eric, dintr-o lovitură liberă obţinută de George Ţucudean. Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a recunoscut calitatea tripletei ofensive pe care Gheorghe Hagi o are la Viitorul. Eric şi Ţucudean sunt completaţi excelent de Aurelian Chiţu.

“Când evoluezi contra campioanei României, cu Hagi antrenor, este posibil orice. Este o echipă care şi-a revenit în ultima vreme, practică un fotbal excelent şi are trei jucători foarte buni în atac, reinventaţi de Gică: Eric, Ţucudean şi Chiţu. Sunt cei mai buni din România. De fapt, doar pe primii doi i-a reinventat, pentru că Alin Chiţu a jucat mereu bine doar cu Gică”, a declarat Petrescu la conferinţa de presă de la Ovidiu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Viitorul – CFR Cluj 1-0. Pe cine transferă Petrescu

Mai mult, Petrescu a recunoscut că varianta unui eventual transfer de la Viitorul este cât se poate de tentantă, dar a precizat că totul depinde de bugetul care îi va fi alocat şi de modul în care vor evolua negocierile cu Hagi. Primul vizat pentru transfer ar fi Eric, din ce spune “Bursucul”: Când ai un jucător ca Eric, care face diferenţa, nu mai este nimic de spus. Pe vremea când eram la Urziceni, am pierdut un singur meci în deplasare, într-un sezon, la Mediaş, cu gol Eric.”

“Deci, e mai bine să-l am pe Eric în echipa mea decât împotrivă. Vedem ce vrea Gică. El vrea bani mulţi de obicei. Noi am luat doar jucători liberi până acum, în afară de Balde. Dacă voi avea buget, sigur voi lua ceva de aici, de la Viitorul”.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira este într-o formă foarte bună, după un start mai modest de sezon, provocat de nivelul fizic scăzut. Brazilianul a ajuns la trei goluri şi patru pase decisive în acest sezon. George Ţucudean este unul dintre golgheterii campionatului, cu şapte reuşite, alături de Batin şi Băluţă. Chiţu are două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri