Carousel hot news

Hoban consideră că a fost viciere de rezultat: “Sigur am avut cel puţin un penalty”

Ovidiu Hoban pune şi pe seama arbitrajului eşecul suferit de echia sa, Viitorul - CFR Cluj 1-0, partidă în urma căreia ardelenii rămân cu un singur punct avans faţă de CSU Craiova, a doua...
Autor: Gabriel Esanu | 22.10.2017 | 00:05
Hoban consideră că a fost viciere de rezultat:

Ovidiu Hoban pune şi pe seama arbitrajului eşecul suferit de echia sa, Viitorul – CFR Cluj 1-0, partidă în urma căreia ardelenii rămân cu un singur punct avans faţă de CSU Craiova, a doua clasată.

“Astăzi a fost neşansă să nu marcăm. Am avut ocazii, asta este. Trebuie să redevenim ce am fost. Sigur am avut un penalty, unul cel puţin. Nu sunt specialist. Campionatul este lung, important este ca noi să jucăm mai bine”, a spus Hoban. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CFR Cluj ar fi putut primi o lovitură de pedeapsă la o fază în prima repriză, în care Deac a fost busculat în careu. Pe de altă parte, Vinicius putea fi eliminat la faza premergătoare loviturii libere din care s-a marcat. Ion Crăciunescu a declarat că Sebastian Colţescu a greşit la ambele faze.

CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1 Betano şi după această etapă, indiferent de rezultatele partidelor rămase. CSU Craiova s-a apropiat la un singur punct, iar FCSB poate să vină la aceeaşi distanţă dacă se impune duminică, pe propriul teren, cu ACS Poli Timişoara.

CFR Cluj nu a marcat în ultimele două etape de Liga 1 Betano, dar etapa viitoare are un meci accesibil, pe propriul teren, contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!