Dan Petrescu îl laudă pe Hagi şi trimite săgeţi: "Îi lăsăm pe cei de la FCSB şi de la Craiova să se bată la titlu. Noi vrem în play-off"

Dan Petrescu, gheorghe hagi, Liga 1 Betano, Viitorul - CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu este foarte afectat după Viitorul - CFR Cluj 1-0 şi recunoaşte că echipa sa nu are un jucător de valoarea şi cu execuţiile lui Eric. Au fost elogii pentru Hagi şi Viitorul şi înţepături pentru Sebastian Colţescu, de la Viitorul.

A fost ceva acolo, prin careu, ce pot să mai zic. Nu avem jucători care pot face diferenţa, cum este Eric, aţi văzut execuţia de la goi. Este adevărat că înaintea acelei faze a fost un fault la Mureşan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dar nu aş vrea să vorbesc despre arbitraj, nu vreau să le iau celor de la Viitorul din merite. Nu am avut inspiratie, luciditate. De obicei, portarul nostru nu are ce să apere, azi a fost la fel.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Un egal era mai echitabil. Mă îngrijorează că nu marcăm. În tur am făcut prea multe puncte, o să fie altfel în retur", a declarat Petrescu.

CFR Cluj ar fi putut primi o lovitură de pedeapsă la o fază în prima repriză, în care Deac a fost busculat în careu. Pe de altă parte, Vinicius putea fi eliminat la faza premergătoare loviturii libere din care s-a marcat. Ion Crăciunescu a declarat că Sebastian Colţescu a greşit la ambele faze.

Dan Petrescu a mai spus că echipa sa a făcut mai multe puncte decât ar fi meritat în turul campionatului şi se aşteaptă la vremuri grele în următoarea perioadă.

"Îi lăsăm pe Steaua şi Craiova, chiar Dinamo, să se bată la campionat, noi ne luptăm la play-off. Suntem pe primul loc, dar hai să vedem realitatea. 20 de jucători noi, liberi de contract.

În tur am avut mai mult noroc. Acum să vedem dacă prindem play-off. Au cei 3 în faţă, cei mai buni din România,. Dacă ajunge în play-off, şi sigur ajunge, Viitorul se bate la titlu", a mai spus Petrescu.

CFR Cluj rămâne pe primul loc în Liga 1 Betano şi după această etapă, indiferent de rezultatele partidelor rămase. CSU Craiova s-a apropiat la un singur punct, iar FCSB poate să vină la aceeaşi distanţă dacă se impune duminică, pe propriul teren, cu ACS Poli Timişoara.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004