Fotbal intern

Viitorul – CFR Cluj 0-1. Golul lui Țucudean decide meciul. Ardelenii au 3 puncte avans înaintea derby-ului cu FCSB

17.12.2018 | 21:43
Viitorul  CFR Cluj 01 Golul lui Tucudean decide meciul Ardelenii au 3 puncte avans inaintea derbyului cu FCSB

CFR Cluj și-a luat revanșa față de Viitorul, singura echipă care o învinsese în acest sezon. Ardelenii s-au impus cu 1-0 grație golului înscris de George Țucudean în minutul 33. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Clujenii au acum 43 de puncte și revin pe primul loc în Liga 1 Betano. Mai au de disputat un singur meci, chiar derby-ul cu FCSB, ocupanta locului 2, programat sâmbătă, pe Arena Națională. De cealaltă parte, Viitorul a pierdut contactul cu primele două clasate, dar încă speră la podium la finalul acestui an.

Min. 33 – GOOOOOOL CFR CLUJ! Țucudean deschide scorul din pasa lui Omrani VIDEO AICI

Min. 28 – George Țucudean cade în care după un contact cu Luchin, iar Istvan Kovacs îi acordă cartonașul galben atacantului de la CFR pentru simulare

Min. 1 – A început meciul


UPDATE, ora 19:20 / S-au anunțat echipele de start.

FC Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Luchin, De Nooijer – Artean, Băluță, Vînă – Hagi, Voduț, Drăguș. Antrenor: Gheorghe Hagi.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao.

Derby-ul rundei se dispută la Ovidiu. Viitorul – CFR Cluj reprezintă, fără doar și poate, cel mai tare meci al etapei. Cele două formații sunt încă în lupta pentru titlu, în ciuda rezultatelor nu tocmai fericite înregistrate în runda precedentă. Este un duel interesant și între cei doi antrenori. Gheorghe Hagi versus Antonio Conceicao înseamnă o rețetă sigură a spectacolului.


FC Viitorul a pierdut fără drept de apel meciul cu FCSB. Disputat la o zi distanță din cauza ceții, meciul a însemnat o victorie scurtă a roș albaștrilor. Deși partida a fost prefațată de un duel verbal aspru între Hagi și Becali, pe teren lucrurile au stat diferit. Echipa „Regelui” nu le-a dat mari bătăi de cap celor de la FCSB care s-au impus până la urmă cu 2-0.

Viitorul - CFR Cluj, Live Video, ora 20.00! Meciul de fotbal dintre CFR 1907 Cluj si FC Viitorul din etapa a VII-a a Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, duminica 2 septembrie 2018. © FOTO: Mihaela Bobar / www.SportPictures.ro
Țucudean a marcat singurul gol al CFR-ului împotriva Viitorului, în runda a 7-a

Viitorul – CFR Cluj Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV

Nici CFR Cluj nu a terminat prea bine runda precedentă. Deși a jucat pe teren propriu în compania celor de la Gaz Metan Mediaș, trupa lui Antonio Conceicao nu a reușit să-și mențină avantajul față de următoarea clasată. A fost condusă cu 2-0 de oaspeți și a restabilit egalitatea pe finalul întâlnirii. Omrani a marcat ambele goluri ale ardelenilor care au rămas însă pe prima poziție.

Se complică însă situația, în această rundă, pentru echipa care pierde. Astfel, Viitorul ar putea să risipească din ecartul față de urmăritoare și să-și pericliteze poziția de play off, în timp ce ardelenii ar fi ajunși la puncte de FCSB.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Trupa lui Antonio Conceicao este singura formație din Liga 1 Betano care a pierdut doar o dată. În rest, în linia de clasament a ardelenilor sunt 11 victorii și 4 rezultate de egalitate. Și golaverajul este unul liniștitor cu 32 de goluri marcate și numai 12 încasate. De altfel, CFR are cea mai bună defensivă în acest moment, fiind urmată de CSU Craiova cu 16 goluri primite, apoi Astra Giurgiu cu 18.

Trupa lui Gheorghe Hagi este a patra în clasament. Are 10 victorii, 3 remize, dar și 6 meciuri pierdute. Viitorul s-a îndepărtat de prima poziție în urma înfrângerii cu FCSB. Sunt 7 puncte acum între echipa „Regelui” și  adversara directă. Partida FC Viitorul – CFR Cluj închide runda cu numărul 20. Meciul se dispută luni de la ora 20.00.