Hagi, savuros: “Dane, ştiu că te-ai uitat la ce a zis Pep Guardiola!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
21/10/2017, 09:07
Hagi, savuros: “Dane, ştiu că te-ai uitat la ce a zis Pep Guardiola!”

Gheorghe Hagi a vorbit înainte de meciul Viitorul – CFR din Liga 1 Betano şi a avut un mesj pentru Dan Petrescu.

Antrenorul ardelenilor a dat o declaraţie la conferinţa de presă premergătoare meciului cu campiona de la Ovidu, prin care a vrut să pună presiune pe adversarul său. “Viitorul va juca numai la noi în teren. Va face pressing şi cred că posesia va fi la ei. În campionatul românesc poate doar cu Steaua nu au avut ei mingea, în rest posesia este la Viitorul”, a spus Dan Petrescu, iar “Regele”  semnalat ce vrea să facă “Super Dan”. “Dan se uită cum Guardiola a vorbit despre Napoli, i-a făcut cei mai mari (n.r. înainte de meicul cin Champions League).  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Da, mersi Dane, dar ştim şi noi pe cine avem în faţă: întâlnim un adversar extraordinar de puternic, orgolios. Au nevoie să câştige şi sunt sigur că va fi un meci frumos”, a spus Gheorghe Hagi înainte de partida cu liderul campionatului, din etapa a doua a returului Ligii 1 Betano.

Emoţii, înainte de Viitorul – CFR

Bogdan Ţîru a vorbit şi despre întâlnirea cu foştii săi colegi, care se va întoarce la Ovidiu din postura de adversar, după ce a fost cedat de Viitorul Constanţa la CFR Cluj la începutul acestui sezon, precum şi Cristi Manea.“Chiar am vorbit cu el zilele trecute (n.r. cu Boli) şi suntem nerăbdători să ne vedem pentru că am rămas într-o relaţie foarte bună cu el. Anul trecut am format un cuplu foarte bun şi mâine ne vom duela, din păcate“, a spus Bogdan Ţîru.

“CFR are echipă foarte bună, foarte mulţi jucători în lot şi, chiar dacă schimbă, nu are probleme de valoare. Va fi un meci frumos”, a spus şi George Ţucudean despre Viitorul – CFR, meci care se va disputa de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×