ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Video. Hagi a cerut eliminare la gol. Crăciunescu: “Atac brutal. Roşu!”

Dacă CFR a cerut penalty în primul sfert de oră al meciului cu Viitorul Constanţa (iar faza impunea 11 metri!), şi gazdele partidei au contestat vehement o decizie a "centralului" Sebastian...
Autor: George Heisu | 22.10.2017 | 00:07
Video. Hagi a cerut eliminare la gol. Crăciunescu:

Dacă CFR a cerut penalty în primul sfert de oră al meciului cu Viitorul Constanţa (iar faza impunea 11 metri!), şi gazdele partidei au contestat vehement o decizie a “centralului” Sebastian Colţescu. Într-un fel, datorită faptului că, la faza imediat următoare, Eric a înscris, se poate spune şi că, finalmente, s-a făcut dreptate.

ADVERTISEMENT

În minutul 42, golgheterul constănţenilor, George Ţucudean a sprintat pe dreapta, debarasându-se cu uşurinţă de Mureşan, care a hotărât să-l atace decisiv chiar în terenul gazdelor. Momentul contactului celor doi i s-a părut suspect lui Dan Petrescu, acesta sprintând pe margine şi solicitând fault în atac. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Faze controversate la Viitorul – CFR

Faza a fost lăsată de Colţescu să curgă, iar Ţucudean a ajuns, la 25 de metri, lateral dreapta, să-l mai aibă în faţă doar pe Vinicius. Dându-şi seama că nu-l mai poate opri pe atacantul constănţean, brazilioanul s-a interpus pe traiectoria alergării adversarului, lovindu-l cu umărul în plină figură pe Ţucudean, care s-a ridicat apoi cu buza sângerând.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colţescu i-a acordat doar cartonaş galben fundaşului de la CFR, considerând că Ţucudean nu a fost stopat în poziţie iminentă de a marca, fiind rândul lui Hagi să sprinteze spre arbitrul de rezervă pentru a cere eliminarea lui Vinicius. Nu s-a întâmplat aceasta, dar a avut grijă Eric, cu o nouă execuţie magistrală, să aducă liniştea din lovitura liberă acordată ca urmare a fazei amintite.

“Colţescu putea să acorde direct cartonaş roşu, pentru că se vede că jucătorul Clujului nu este deloc interesat de minge. Este un body check, cum se spune. Îi dă un umăr direct în gură lui Ţucudean, aşa că e atac brutal. Deci, nu putea scăpa fără roşu“, a spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!