Fotbal intern

Viitorul confirmă oferta lui Spartak Moscova pentru Ianis Hagi: “Am negociat. Sunt şi alte echipe”. Ce se întâmplă cu propunerea de la Barcelona

08.07.2019 | 11:06
Viitorul confirma oferta lui Spartak Moscova pentru Ianis Hagi Am negociat Sunt si alte echipe Ce se intampla cu propunerea de la Barcelona

Ianis Hagi este unul dintre cei mai căutați jucători din lotul Viitorului, iar Cristian Bivolaru, directorul grupării din Constanța, a confirmat negocierile cu gruparea care evolueză în prima ligă din Rusia. Spartk Moscova a pregătit o ofertă în valoare de 11,4 milioane de euro, informație dezvăluită de FANATIK, dar oficialul Viitorului anunță că Ianis are propuneri și din alte campionate.

Viitorul confirmă negocierile cu Spartak Moscova pentru Ianis Hagi

“Nu infirm și nici nu confirm. Gică Hagi și Gică Popescu au decis să îl lase să se concentreze pe meciurile de la EURO și după să negocieze. Există oferte foarte importante. Le spuneam și partenerilor cu care negociam zilele trebuite aici nu este vorba de un transfer normal. E o situație specială. Vorbim despre un jucător a cărui tată este patron și antrenor. Lucrurile au fost diferite când a fost vorba de transferul la Fiorentina. El a fost dorit cu insistență de antrenorul de acolo, iar în rest nu are ce să mai comentăm.

Eu am negociat în România, am negociat în engleză. În afară de Spartak mai sunt și alte oferte. Când e o singură ofertă te mulțumești cu ea, dar când sunt mai multe… Nu e simplu să pleci într-o țară și să nu cunoști limba, dar nu ar fi o problemă pentru Ianis la cum îl cunosc eu. El e tânăr, iar dacă celelalte lucruri ar fi ok, atunci asta nu ar trebui să fie o barieră. S-a ajuns să se vorbească mai mult de Viitorul decât Dinamo și FCSB. Mă bucură acest lucru. Eu cred că suntem pe un val foarte bun creat de EURO 2019 U21″, a spus Cristian Bivolaru la Digi Sport Matinal.

Ianis Hagi marchează un gol din penalty în meciul FCSB - Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Ianis Hagi marchează un gol din penalty în meciul FCSB – Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Popescu, detalii despre Spartak Moscova şi Barcelona

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a anunţat ofertele înaintate de Spartak Moscova şi de Barcelona la Pro X: “Există oferte scrise, oferte clare. Interesul lui Spartak este uriaş, în timp ce propunerea Barcelonei nu se potriveşte cu ceea ce dorim noi acum, voiau să-l împrumute la altă echipă”.

Cristian Bivolaru a comentat și în legătură cu situația lui Steliano Filip. Fundașul care a trecut și pe la Dinamo nu a făcut parte din lotul Viitorului pentru meciul câștigat în fața CFR-ului în Supercupa României, scor 1-0. “Marco Dulca este un jucător important. Eu ieri am primit un telefon de la un ziarist care mă întreba despre situația lui Steliano Filip. Nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu CFR Cluj, dar nu a fost singurul. Eu am înțeles că a avut ceva probleme după meciul amical jucat cu bulgarii de la Cernomoreț”, a spus Bivolaru pentru sursa citată mai sus.