Fotbal intern

Viitorul – Dinamo 2-1. Continuă seria neagră a „câinilor”. Contra, a cincea înfrângere consecutivă!

08.11.2020 | 22:39
Viitorul  Dinamo 21 Continua seria neagra a cainilor Contra a cincea infrangere consecutiva
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut și meciul din deplasare cu Viitorul, scor 1-2, și a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă. Seria neagră continuă și, din păcate pentru „câini”, se pare că antrenorul Cosmin Contra nu este capabil să scoată echipa din pasa proastă în care a intrat.

Victoria Viitorului s-a conturat imediat după pauză, când în decurs de numai 3 minute a reușit să înscrie de două ori, făcând apoi imposibilă misiunea oaspeților de a reveni pe tabelă.

ADVERTISEMENT

În afara golului marcat de Borja Valle, venit în urma unor greșeli în lanț ale apărătorilor constănțeni, Dinamo nu a mai avut decât o singură oportunitate de a marca, dar șansa le-a surâs gazdelor în minutul 70 la șutul lui Camara din careu, care a lovit transversala.

Viitorul – Dinamo 2-1 (Dobrosavlevici 52, Luckassen 55 / B. Valle 64) – VEZI VIDEO

  • Viitorul: Tordai – Dussaut, Dobrosavlevici, V. Ghiță, De Nooijer – Casap (67 Artean), Gaztanaga, Mățan (82 Ad. Stoian) – V. Fernandez (67 Boboc), Luckassen, Ely Fernandes (55 G. Ganea). Rezerve: Stănciulescu, Artean, Bodișteanu, Ad. Stoian, R. Boboc, G. Ganea. Antrenor: Ruben Barrera
  • Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Ehmann, I. Lopez – J. Gol (63 Măgureanu), Anton – A. Bani (55 Camara), B. Valle, Aleix Garcia – Magaye Gueye (63 Nemec). Rezerve: Rene – R. Grigore, G. Crețu, Măgureanu, V. Borcea, Nemec, Camara, A. Gonzalez, A. Ba. Antrenor: Cosmin Contra
ADVERTISEMENT

Min. 70: Ocazie imensă pentru Dinamo de a restabili egalitatea: șutul lui Camara din mijocul careului lovește transversala.

Min. 64: GOOOL DINAMO: Greșeli în lanț ale apărării Viitorului, de care profită Borja Valle, acesta înscriind cu un șut din interiorul careului. Viitorul – Dinamo 2-1.

ADVERTISEMENT

Min. 55: GOOOL VIITORUL: Luckassen majorează diferența cu un șut pe jos, la colțul lung. Viitorul – Dinamo 2-0.

Min. 52: GOOOL VIITORUL: Dobrosavlevici deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat de Mățan. Viitorul – Dinamo 1-0.

ADVERTISEMENT

Min. 25: Ely Fernandes primește o pasă în careu de la Mățan, dar șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 12: Tordai reține o lovitură liberă executată de Aleix Garcia.

UPDATE 8 noiembrie, ora 14:11 / Suporterii lui Dinamo au făcut spectacol înainte de partida pe care favoriții lor o vor susține diseară la Ovidiu contra Viitorului. Fanii „câinilor” s-au prezentat astăzi la hotelul unde a fost cazată echipa și au susținut un adevărat show pirotehnic, de la care nu au lipsit torțele și fumigenele.


Meciul Viitorul Constanţa – Dinamo are loc duminică, 8 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 10 din Casa Pariurilor Liga 1. Nici una dintre cele două combatante nu are un sezon fericit. Dobrogenii ocupă locul 8, cu 13 puncte, iar Dinamo e penultima, cu numai 5 puncte, dar are un meci mai puțin disputat.

Viitorul vine după o victorie la „masa verde”, ca urmare a întreruperii partidei din runda precedentă de la Iaşi după ce s-a defectat instalaţia de nocturnă a stadionului Emil Alexandrescu. Conform regulamentului, echipa patronată de Gică Hagi va câștiga cu 3-0.

Dinamo are un singur succes sub conducerea lui Cosmin Contra, reuşit la Mediaş, dar de atunci au urmat patru eşecuri la rând şi situaţia este de acum dramatică pentru echipa cu cel mai scump şi mai valoros lot din Liga 1.

Viitorul Constanţa – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Viitorul Constanţa – Dinamo se joacă duminică, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul din Ovidiu şi este condusă de arbitrul FIFA Istvan Kovacs. Jocul este televizat în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Îl puteţi urmări în format LIVE VIDEO şi intrînd pe site-ul FANATIK.RO

Antrenorul Ruben Barrera a reuşit, după un început cu stângul, să redreseze întrucâtva corabia constănţeană, de cinci etape Viitorul necunoscând înfrângerea şi având trei victorii şi două remize. Încet-încet, nou veniţii, în special jucătorii spanioli, s-au adaptat rigorilor fotbalului românesc şi au un aport tot mai important.

La Dinamo nu s-au plătit nici acum salariile restante

O adevărată armată de spanioli a debarcat în Ştefan cel Mare, jucători cu CV-uri importante, aduşi se spune pe salarii de minim 25-30.000 de euro pe lună, însă aceştia, poate şi pentru că sunt prea mulţi dintr-o dată pentru a se crea omogenizarea, mai mult au dezamăgit.

La Dinamo, situaţia financiară continuă să fie o nebuloasă, în sensul în care sunt foarte multe suspiciuni despre forţa economică a noilor patroni iberici, aceştia neplătind nici până acum restanţele salariale jucătorilor. Mai mult, însuşi antrenorul Cosmin Contra a început să aibă dubii asupra proiectului în care a intrat şi nu ştie ce se va întâmpla pe mai departe.

Viitorul a fost lovită de COVID 19 şi are acum alt jucător pozitiv

Viitorul a fost lovită de coronavirus foarte serios în ultimele săptămâni, atât la nivelul primei echipe cât şi la juniori. Au fost jucători care au venit infestaţi de la naţionala U21 care a jucat în Ucraina, precum Virgil Ghiţă, Radu Boboc sau Andrei Ciobanu. Acum ei sunt refăcuţi, dar a fost descoperit un nou caz, fără a se menţiona numele fotbalistului. La Dinamo, doar patronul spaniol Pablo Cortacero ar avea virusul şi se află sub tratament în spital.

Deşi Dinamo nu a mai câştigat puncte la Ovidiu din 2017, când tot Cosmin Contra a fost antrenor, pentru bookmakeri este un meci echilibrat. Viitorul are 2,45 pentru victorie, Dinamo a primit 2,85. Poate fi şi genul de meci în care să înscrie ambele echipe, opţiune cotată la 1,80.

ADVERTISEMENT