Fotbal international

Cine transmite la TV Viitorul – Gent. A vrut să preia şi partida tur

01.08.2019 | 13:54
Cine transmite la TV Viitorul  Gent A vrut sa preia si partida tur

Meciul Viitorul Constanţa – Gent are loc joi, 1 august, de la ora 18:00, în cadrul manşei a doua a turului 2 preliminar Europa League. Jocul pleacă de la o situaţie foarte greu de remontat de către elevii lui Gică Hagi, care parcă au jucat tenis în tur, în Belgia, şi nu fotbal, cedând cu un scor rar în fotbal, 6-3. Apărarea a fost catastrofală, în frunte cu portarul Tordai, cel care a comis-o din nou, la fel de grav şi câteva zile mai târziu, la victoria cu 3-2 pe teren propriu în faţa lui Hermanstadt, în campionat.

Viitorul Constanţa – Gent exclusiv pe programele TVR 1 şi TVR HD

Partida Viitorul Constanţa – Gent se joacă joi, 1 august, de la ora 18:00, pe stadionul Viitorului de la Ovidiu şi va fi televizată în exclusivitate de TVR 1 şi TVR HD. Adică postul naţional, care pefectase în urmă cu o săptămână cu partea belgiană şi difuzarea în direct a meciului de la Gent, dar, se spune, pentru că jocul s-ar fi suprapus pentru o scurtă perioadă cu transmisia PRO TV de la Alashkert – FCSB s-a decis să nu mai fie cumpărat că audienţa ar fi prea mică. Până la urmă, cele nouă goluri de la Gent tot s-au văzut în direct în România, dar la Naţional TV.

Misiunea aşadar aproape imposibilă pentru Gică Hagi şi echipa lui, care în campionat are punctaj maxim după primele trei etape. Europa League şi Gent,.în special, sunt cu totul altceva decât Chindia sau Hermanstadt şi pentru a transforma imposibilul în posibil Viitorul trebuie să facă un meci perfect atât în apărare, unde să nu încaseze gol, cât şi în atac, unde trebuie să înscrie cel puţin de trei ori.

Viitorul Constanţa – Gent pe TVR 1 şi TVR HD. Misiune aproape imposibilă, dar Gică Hagi crede în minuni

Căbuz îi la locul lui Tordai între buturi

Prima măsură luată de Gică Hagi după evoluţiile slabe ale portarului Tordai înseamnă trecerea acestuia pe bancă şi titularizarea rezervei lui Ionuţ Radu de la naţionala de tineret, Cătălin Căbuz, care sezonul trecut a apărat la Hermanstadt şi a fost titular. Hagi speră să evite astfel uriaşele gafe comise la Gent şi în meciul de acasă cu Hermanstadt. Pentru Gică belgienii de la Gent sunt foarte aproape să devină bestia nera, după ce au eliminat Viitorul acum trei ani.

Surprinzător, Regele a decis să pună capăt colaborării cu cei doi jucători veniţi în vară de la Dunărea Călăraşi, Keita şi Ammari, deşi aceştia nu au evoluat nici un minut pentru Viitorul. Hagi a motivat această decizie prin faptul că nu i-a plăcut modul de implicare al celor doi la programul de pregătire al echipei, deşi nu le-a acordat pe teren nici o şansă. Nou venitul Rivaldinho nu poate intra în calcul, pentru că este mult în urmă cu pregătirea şi pentru că este eligibil numai începând din turul 3 preliminar, asta dacă Viitorul va merge mai departe. Casele de pariuri însă nu văd echipa lui Hagi învingătoare nici în acest meci, având cota 3,00, faţă de 2,10 Gent.

Tags: