Cele mai citite

Fiorentina explică de ce a renunţat la Ianis Hagi: “Nu era funcţional pentru noi”

Dupa acuzaţiile lui Gică Hagi pentru modul în care a fost tratat fiul său la Fiorentina, italienii au răspuns şi au explicat de ce au renunţat la Ianis
05.02.2018 | 16:33
Fiorentina explică de ce a renunţat la Ianis Hagi:

Ianis Hagi a intrat, fără voia lui, într-un scandal între Fiorentina şi tatăl său. Gică Hagi a acuzat clubul toscan de nerespectarea înţelegerii făcute în vara lui 2016, atunci când fiul lui semna cu echipa la care au mai evoluat Marius Lăcătuş, Adi Mutu şi Ciprian Tătăruşanu.

Ianis a jucat într-un an şi jumătate doar o repriză per total la echipa mare în campionat. O jumătate de oră de ziua lui în toamna lui 2016, la Cagliari şi un sfert de oră la final în ultima etapă a sezonului 2016-2017, ambele meciuri cu portughezul Paulo Sousa pe bancă. În schimb, Stefano Pioli, după ce l-a folosit vara trecută în primele amicale, nici nu l-a băgat în seamă.

Viitorul Constanţa l-a repatriat în această iarnă pe Ianis

În această iarnă Gică Hagi a plătit 2 milioane de euro Fiorentinei, acceaşi sumă încasată de la italieni când l-a vândut pe Ianis, şl a atacat conducerea Fiorentinei pentru faptul că nu i-a acordat fiului său nici o şansă, pierzând un an şi jumătate din carieră. Ianis a revenit la Viitorul şi a primit banderola de căpitan.

Fiorentina a oferit acum replica, deosebit de acidă, prin Pantaleo Corvino, director general al clubului toscan. Dupa acuzatiile lui Gica Hagi pentru modul in care a fost tratat fiul sau la Fiorentina, italienii au raspuns si au explicat de ce au renuntat la Ianis: “Pe Ianis Hagi l-am vândut pentru că nu era funcţional pentru Fiorentina şi pentru cerinţele fotbalului italian. Nici unul dintre antrenorii pe care i-a avut nu l-au luat în seamă.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri