Fotbal intern

Viitorul Constanţa l-a transferat pe Srdjan Luchin de la CFR Cluj

26.06.2018 | 21:10
Viitorul Constanta la transferat pe Srdjan Luchin de la CFR Cluj

Viitorul Constanţa l-a transferat pe Srdjan Luchin! Mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului de la Ovidiu, iar fundaşul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor cu posibilitatea de prelungire pe încă doi ani.

Fostul jucător al campioanei CFR Cluj s-a alăturat deja noilor colegi în Polonia, acolo unde îşi desfăşoară al doilea stagiu de pregătire al verii sub comanda lui Gheorghe Hagi.

Viitorul Constanţa l-a transferat pe Srdjan Luchin de la CFR Cluj

“FC Viitorul anunță transferul jucătorului Srdjan Luchin, care s-a alăturat lotului echipei constănțene în cantonamentul din Polonia. În vârstă de 32 de ani, Luchin a semnat un contract valabil pentru 1 sezon cu drept de prelungire pentru încă doi ani. Srdjan Luchin evoluează pe postul de fundaș și în cariera sa a mai jucat pentru Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia și CFR Cluj. Are 11 prezențe în naționala de seniori a României, pentru care a înscris un gol. În palmaresul său figurează două titluri de campion al României, două Cupe ale României, precum și o Supercupă. FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru”, au scris cei de la Viitorul.

Viitorul Constanţa l-a transferat pe Srdjan Luchin
Viitorul Constanţa l-a transferat pe Srdjan Luchin. Anunţul a fost făcut pe Facebook

Srdjan Luchin a jucat în cariera sa la Poli Timişoara, FC Dinamo Bucureşti, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia şi CFR Cluj. Fundaşul are în palmares două titluri de campion, unul cu FCSB (2014 – 2015) şi unul cu CFR Cluj (2017 – 2018), două Cupe ale României, una cu FCSB (2014 – 2015) şi una cu FC Dinamo Bucureşti (2011 – 2012) şi o Supercupă cu echipa din “Groapă” în sezonul 2012 – 2013.