Fotbal intern

Viitorul Constanţa – Universitatea Craiova 1-4. Echipa lui Hagi a ajuns pe ultimul loc! I se clatină scaunul lui Ruben de la Barrera

14.09.2020 | 22:40
Viitorul Constanta  Universitatea Craiova 14 Echipa lui Hagi a ajuns pe ultimul loc I se clatina scaunul lui Ruben de la Barrera
ADVERTISEMENT

Viitorul a pierdut cu 1-4 meciul de pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova. Totul a mers prost pentru echipa lui Ruben de la Barrera, încă din start. Andrei Artean a fost eliminat încă din minutul 2, iar Koljic a deschis scorul un sfert de oră mai târziu. Golul lui Luckassen a aprins pentru scurt timp speranţele constănţenilor, care au fost învinşi clar cu 1-4 după ce Koljic, Bancu şi Ivan au înscris în partea a doua. Viitorul este ultima în clasament şi postul ibericului este în pericol. 

Viitorul – Universitatea Craiova 1-4 (Luckassen 45+3 / Koljic 18, 51, Bancu 66, Ivan 75) VEZI VIDEO GOLURILE

Min. 75: GOOOOOOL Craiova! Andrei Ivan marchează cu un şut deviat de Mladen

Min. 66: GOOOOOOOOL Craiova! Bancu reuşeşte să marcheze cu latul din careu după centrarea lui Vlădoiu

ADVERTISEMENT

Min. 51. GOOOOOOOL Craiova! Koljic aduce din nou Craiova în avantaj cu un şut violent din lovitură liberă. Cojocaru a greşit poziţionarea zidului, iar şutul lui Koljic a evitat jucătorii adverşi

Min. 45+3: GOOOOOL Viitorul! Luckassen egalează în finalul primei reprize, deşi constănţenii au jucat întreaga repriză cu om în minus

ADVERTISEMENT

Min 18: GOOOOOOL Craiova! Koljic profită de o eroare a lui Ciobanu şi îl execută pe Cojocaru. Atacantul arată o formă foarte bună

Min. 2: Alexandru Cicâldău a fost lovit în cap de Andrei Artean şi rămâne inert pe gazon. După câteva momente de panică, mijlocaşul a ieşit de pe gazon pe propriile picioare, dar vizibil comoţionat. Artean a văzut cartonaş roşu.

ADVERTISEMENT

Start de meci


UPDATE 14 septembrie, 19:50 / Viitorul Constanța – Universitatea Craiova va fi Live video de la ora 21:00. Avem echipele de start din această seară! Ambii antrenori au ales să își așeze echipele într-o așezare 4-3-3, iar la Craiova surprinde titularizarea lui Ovidiu Bic, fotbalistul care a fost împrumutat sezonul trecut la Chindia Târgoviște.

Viitorul Constanța (4-3-3): Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut – Ciobanu, Artean, Iancu – Chițu, Luckassen, Mățan

ADVERTISEMENT

Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Georgescu, Casap, Matei, Bodișteanu, Mancho, Ganea, Pitu

Antrenor: Ruben Alfonso De la Barrera Fernandez

Universitatea Craiova: Pigliacelli, Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Ivan, Klojc, Mihăilă

Rezerve: Popescu, Mitran, Acka, Vătăjelu, Papp, Screciu, Bărbuț, Mateiu

Antrenor: Cristiano Bergodi

Viitorul Constanța - Universitatea Craiova Live Video
Echipele de start din Viitorul Constanța – Universitatea Craiova

Urmare a acestor rezultate ambii antrenori din acest meci, spaniolul Ruben Barrera la gazde şi italianul Cristiano Bergodi la oaspeţi, se află în pericol de a fi demişi, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, fiind extrem de furios după ruşinea de la Tbilisi.

Aşa încât va fi presiune mare în ambele tabere la acest meci şi cel care va pierde îşi va îngreuna serios situaţia. Gică Hagi a renunţat din acest sezon la dubla sa poziţie la Viitorul, de patron şi antrenor, dar deocamdată experimentul spaniol e departe de aşteptările sale.

Viitorul Constanţa – Craiova Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Viitorul Constanţa – Craiova se joacă luni, 14 septembrie, de la ora 21:00, la Ovidiu, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1 şi va fi televizată în direct pe canalale Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Aveţi şi opţiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Viitorul are probleme serioase în special în compartimentul ofensiv, acolo unde urmează şi plecarea lui Gabi Iancu după cea a brazilianului Rivaldinho şi variantele de atac pentru Ruben Barrera chiar sunt foarte subţiri.

Viitorul a pierdut jucători importanţi

Lotul constănţenilor este destul de subţire în acest sezon pentru a ataca intrarea în play-off şi fără câteva întăriri până la 5 octombrie, când se încheie la noi sezonul de transferări, situaţia nu va fi deloc bună.

La Craiova au fost şi sunt bani de transferuri, au şi fost aduşi câţiva jucători cu mare epxrienţă în apărare, Marius Constantin şi Paul Papp şi Alex Tudorie în atac, dar echipa e departe ca joc de ceea ce se vrea. Victorie cu gol din ofsaid, în ultimul minut la Sfântu Gheorghe şi apoi succes lejer acasă cu umbra Astrei Giurgiu, însă fotbal de slabă calitate.

Craiova uşor favorită pentru bookmakeri

Acest lucru a ieşit dureros în evidenţă la Tbilisi, în Europa League, unde Craiova a pierdut cu 2-1 în faţa lui Lokomotiv la capătul uneia dintre cele mai penibile evoluţii din ultimii ani.

Bookmakerii acordă un uşor avantaj la cote oltenilor, care au primit 2,45 pentru victorie, iar echipa dobrogeană are 2,85, semn că este un joc foarte echilibrat şi când e echilibru e foarte posibil un egal.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT