Fotbal intern

Video / Viitorul – Craiova 0-2. Mitriţă, fără milă! “REGICID”!

VIITORUL - CRAIOVA LIVE VIDEO SURSA 1...
20.08.2017 | 20:25
Video  Viitorul  Craiova 02 Mitrita fara mila REGICID
ADVERTISEMENT

VIITORUL – CRAIOVA LIVE VIDEO SURSA 1

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipele de start, comentariul live, satistici, clasament în timp real

UPDATE / Acestea sunt echipele probabile:

Viitorul (4-3-3): Râmniceanu – Dumitraş, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea – D. Lopez, D. Dumitrescu, Vână – Chiţu, Ţucudean, Fl. Coman
Antrenor: Gică Hagi

CS U Craiova (4-2-3-1): Calancea – Dimitrov, Spahija, Ferreira, Briceag – Zlatinski, Screciu – Gustavo, Mitriţă, Bancu – Băluţă
Antrenor: Devis Mangia

ADVERTISEMENT

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Duminică, de la ora 18:30, va avea loc meciul dintre FC Viitorul Constanţa şi CS Universitatea Craiova, pe stadionul Central de la Academia Gheorghe Hagi, iar Devis Mangia a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre ultimele evenimente de la echipa oltenilor, dar şi despre o posibilă plecare de la Craiova.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu dacă s-a strigat demisia, eu îmi fac treaba. Cu excepţia meciurilor cu Milan şi FCSB, în restul am avut posesia mingii în jur de 66 la sută şi am ajuns să punem poarta în pericol de cel puţin 10 ori. Suporterii au dreptate mereu. Vom încerca să continuăm cu rezultatele bune şi să îmbunătăţim din punctul de vedere al prestaţiilor, al calităţii jocului. Chiar dacă şi în meciurile trecute am ajuns să tragem la poartă, poate am făcut-o imprecis, dar am căutat să facem şi spectacol. Cred că toţi putem creşte, antrenori, jucători, avem o marjă de creştere. Jucători de calitate sunt, poate trebuie să mai completăm pe ici, pe colo, şi cred că se poate munci mai bine, cu rezultate pozitive. Ştim că trebuie să muncim, vom munci şi ne vom îmbunătăţi pe zi ce trece “ a spus Devis Mangia, conform Agerpres.

”Vom avea un meci foarte dificil şi vom încerca să jucăm foarte bine. Vom întâlni campioana României, care propune un fotbal foarte bun, de calitate. Ştim că a vândut câţiva jucători, dar rămâne o echipă puternică. Meciul ar fi fost diferit dacă Viitorul ar fi jucat în deplasare (joi, în Europa League, n. red.). Jucând acasă, au timp pentru recuperare. Meciul va fi foarte dificil, pentru că joacă un fotbal de calitate. Poate nu au marcat mult, dar în fiecare meci îşi creează multe ocazii de gol”, a adăugat Mangia.

ADVERTISEMENT

VIITORUL – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Ce zice Mangia despre convocarea lui Băluţă

”Am luat în calcul numeroasele partide pe care trebuie să le jucăm într-o perioadă scurtă de timp şi am decis să joace jucătorii mai proaspeţi şi să le dăm o şansă să joace tuturor. Acum când vom juca la distanţă de o săptămână vom face aprecieri mai precise şi vom încerca să utilizăm acelaşi grup de jucători. Noi jucăm diferit dacă avem posesia mingii sau nu. Când avem posesia mingii jucăm cu trei pe linia de fund, iar când nu avem posesia mingii jucăm cu patru. În alte partide s-a întâmplat să jucăm cu trei fundaşi în ambele situaţii”, a precizat Mangia, adăugând că ia în considerare calităţile jucătorilor săi şi care e soluţia mai bună pentru a pune probleme adversarului.

Mangia a vorbit şi despre convocarea lui Băluţă la echipa naţională a României. ”Cred că la Craiova sunt mulţi jucători buni, dar decizia de a-i convoca sau nu la naţională îi aparţine lui Christoph Daum. El decide care sunt jucătorii cei mai potriviţi pentru a fi convocaţi”. Mai mult, Mangia a declarat că este mulţumit de randamentul lui Băluţă ca atacant.

ADVERTISEMENT

VIITORUL – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Se mai fac transferuri la Craiova?

Mangia a vorbit şi despre canadianul Hanson Boakai, jucător considerat ”Messi canadian”, aflat în teste: ”L-am văzut doar o repriză cu echipa a doua şi un antrenament ieri. Am nevoie să îl mai văd pentru a-l evalua, iar apoi va trebuie să mă consult cu antrenorul echipei secunde, Corneliu Papură, care l-a vazut mai mult timp. … dar Messi e unul singur”.

Mangia nu a exclus posibilitatea de a se mai efectua şi alte transferuri: ”Ştim că mai sunt două săptămâni din perioada de transferuri şi sunt posturi pe care nu le avem dublate. Dacă va fi posibilitatea şi vor fi situaţii bune, cred că se va putea face ceva, mai ales în acele zone în care nu avem alternative”.

Universitatea Craiova este neînvinsă după cele şase etape disputate până în prezent şi ocupă locul al treilea în clasamentul Ligii 1 Betano, cu trei victorii şi trei egaluri. De partea cealaltă, FC Viitorul Constanţa se află pe locul 11, cu cinci puncte.

ADVERTISEMENT