Sport

Viitorul, deplasare cu avionul pentru amicalele cu U Craiova! Motivul pentru care a fost luată această decizie. Exclusiv

04.06.2020 | 17:17
Viitorul deplasare cu avionul pentru amicalele cu U Craiova Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Viitorul şi U Craiova vor juca sâmbătă două meciuri amicale la baza de pregătire a oltenilor, iar oficialii formaţiei doborgene au luat o decizie de ultimă oră. FANATIK a aflat că echipa lui Gică Hagi se va deplasa cu avionul în Bănie, fiind prima echipă din România care va zbura de la pornirea pandemiei.

Viitorul vine cu avionul pentru amicalele cu U Craiova

FANATIK a aflat că Viitorul va face deplasarea cu avionul pentru meciurile amicale cu U Craiova, jucătorii lui Gică Hagi urmând să ajungă în Bănie în cursul zilei de vineri. Sâmbătă, cele două formaţii se vor duela de la 11:00 şi de la 14:30, iar partidele vor fi transmise de Digi Sport, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Până la cele două amicale de sâmbătă, Viitorul se deplasa de fiecare dată cu autocarul atunci când veneau în Craiova. Lucrurile s-au schimbat de acaestă dată, din moment ce dobrogenii vor veni cu o delegaţie formată din aproape 50 de persoane, 30 fiind doar fotbaliştii pe care Gică Hagi vrea să-i folosească.

U Craiova intră în cantonament vineri pentru amicalele cu Viitorul

FANATIK a anunţat că jucătorii Universităţii Craiova au ieşit miercuri din cantonament după 10 zile, decizia venind după ce fotbaliştii lui Cristiano Bergodi au fost testaţi pentru a patra oară contra coronavirusului şi rezultatele au venit negative.

ADVERTISEMENT

Vineri seară, fotbaliştii lui U Craiova vor intra în cantonament pentru cele două meciuri amicale cu Viitorul. În plus, FANATIK a aflat ultima decizie a lui Cristiano Bergodi înainte de reluarea sezonului în Liga 1. Oltenii vor intra în cantonament doar în seara meciurilor din campionat.

Gică Hagi, relaţii bune cu Universitatea Craiova

De-a lungul timpului, Gică Hagi a avut mereu o relaţie bună cu U Craiova, echipă unde putea ajunge în 1983, înainte de transferul la Sportul Studenţesc. Mai mult decât atât, “Regele” i-a lăudat mereu pe fanii de pe “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

“În fața acestui public m-am simțit antrenor. Vă felicit pentru ce se întâmplă la Craiova, e altceva. Mi-a plăcut aici.

E frumos să vezi un stadion plin, să vezi cum suporterii pun presiune pe adversar. Mă bucur că se face ceva în România într-o zonă unde fotbalul e iubit”, spunea Gică Hagi la prima vizită în Bănie după inaugurarea noului stadion.

ADVERTISEMENT

În plus, în 2018, Gică Hagi a oferit o declaraţie care i-a făcut pe fanii Universităţii Craiova să viseze frumos. Antrenorul Viitorului le-a transmis jurnaliştilor din Bănie că va ajunge cândva să pregătească Ştiinţa. “O să vin şi o să vă antrenez odată, staţi liniștiţi”, declara Gică Hagi în aprilie 2018.

ADVERTISEMENT