Fotbal intern

Viitorul – Dinamo, în pericol de amânare?! Reacţia DSP Constanţa după ce echipa lui Hagi a jucat un amical cu Petrolul. Exclusiv

02.07.2020 | 16:30
Viitorul  Dinamo in pericol de amanare Reactia DSP Constanta dupa ce echipa lui Hagi a jucat un amical cu Petrolul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mai mulţi jucători ai formaţiei Petrolul Ploieşti şi un magaziner au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar asta poate crea probleme inclusiv la nivel de Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că meciul de la Ovidiu are şanse foarte mari să fie amânat.


UPDATE, 2 iulie, ora 17:17 / Oficialii Viitorului au cerut un punct de vedere şi din partea DSP Constanţa, după apariţia cazurilor de coronavirus la Petrolul Ploieşti. “Clubul Viitorul nu face obiectul anchetei epideomiologice”, a fost reacţia DSP Constanţa.

ADVERTISEMENT

Meciul amical dintre Viitorul şi Petrolul Ploieşti s-a disputat pe 24 iunie, iar jucătorii echipei antrenate de Gică Hagi au efctuat teste pe 25-26 iunie. Niciunul dintre teste nu a fost pozitiv.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 2 iulie, ora 16:05

FANATIK a aflat că în  aceste momente se discută posibilitatea ca Viitorul – Dinamo să fie amânat. Motivul este acela că trupa lui Gică Hagi a jucat un meci amical cu Petrolul Ploieşti în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Cu patru ore înainte de startul meciului de la Ovidiu, brigada de arbitraj şi oficialii celor două echipe discutau pe marginea amânării partidei. LPF aşteptă acum un răspuns din partea Direcţiei de Sănătate Publică cu privire la o eventuală anchetă epidemiologică la echipa de la malul Mării. În acestă situaţie, partidele Viitorului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi amânate pentru o dată ulterioară.

Viitorul – Dinamo, în pericol să fie amânat din cauza cazurilor de COVID-19 de la Petrolul. Ce anunţau dobrogenii recent

“Sunt într-o şedinţă despre acest subiect. Deocamdată nu pot spune că meciul se va amâna”, a declarat Gică Popescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pe 26 iunie, Viitorul Constanţa a dat publicităţii un comunicat prin care precizează că toţi jucătorii şi membrii staffului tehnic au fost testaţi pentru Covid-19, iar rezultatele testelor au fost negative.

„Jucătorii noștri și staff-ul tehnic au efectuat, la mijlocul acestei săptămâni, un nou test Covid-19, iar toate rezultatele sosite astăzi sunt negative. 

ADVERTISEMENT

Suntem responsabili în această perioadă dificilă, ne protejăm pe noi și implicit pe cei din jurul nostru“, stă scris în comunicatul constănţenilor.

Jucătorii de la Viitorul sunt în pericol după amicalul cu Petrolul, mai ales că în comunicat nu se precizează data la care au fost efectuate testele.

ADVERTISEMENT
Tags: