Fotbal intern

Viitorul – Dinamo 1-2 în play-out Liga 1. “Câinii” încep să spere ca vor scăpa de baraj

02.05.2021 | 20:24
Viitorul  Dinamo 12 in playout Liga 1 Cainii incep sa spere ca vor scapa de baraj
Viitorul - Dinamo este derby-ul echipelor aflate pe locurile de baraj (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Viitorul – Dinamo 1-2 s-a jucat în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. “Câinii” s-au impus prin golurile lui Morsay (62) şi Albentosa (73) şi revin pe locul 14, la 2 puncte de poziţia prin care ar scăpa de baraj, după a doua victorie consecutivă. Pentru dobrogeni a marcat Joalisson (87).

Viitorul – Dinamo 1-2 (Joalisson 87 / Morsay 62, Albentosa 73) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 87 / GOOOL Viitorul! Joalisson înscrie după ce a profitat de o greşeală în defensivă “câinilor”.

Min. 73 / GOOOL Dinamo! Albentosa marchează primul gol în tricoul “câinilor”.

Min. 62 / GOOOL Dinamo! Morsay deschide scorul cu un şut din interiorul careului.

Min. 20 / Răuţă a resimţit dureri în zona inghinală şi nu a mai putut să continue. Dusan Uhrin a decis să-l introducă pe Achim în locul mijlocaşului accidentat.

ADVERTISEMENT

Echipele de start pentru Viitorul – Dinamo

Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici (Chiţu 78), Pedroso (Grameni 46) – C. Matei (Grădinaru 69), Artean, Boboc – G. Ganea (Joalisson 56), Tsoumou, Ciobanu (Babunski 56). Antrenor: Cătălin Anghel. Rezerve: Căbuz, Babunski, Buta, Dănuleasa, Grădinaru, Grameni, Joalisson, Chiţu, Grosu.

Dinamo: Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Anton (Fabbrini 68), Răuţă (Achim 20), Gol, S. Filip – Mihaiu (Morsay 55), Nemec. Antrenor: Dusan Uhrin. Rezerve: Kongshavn, Grigore, A. Radu, Achim, Nepomuceno, Bani, Fabbrini, Morsay, Blejdea.

ADVERTISEMENT

Viitorul Constanţaare 22 de puncte şi cu o victorie ar egala pe UTA, echipa de pe locul 4, aflată în vrie totală, cu trei eşecuri consecutive. O înfrângere ar complica mult lucrurile, pentru că Dinamo, adversarul direct, s-ar apropia ameninţător şi lupta din ultimele etape ar fi una dramatică.

Cu un succes Dinamo ar face 21 de puncte şi ar lua o gură mare de oxigen, după ce Poli Iaşi a învins-o pe Astra şi s-a apropiat de “câini”. Trupa lui Dusan Uhrin a ajuns pe locul 15, retrogradabil, după ce Hermannstadt a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0, şi sibienii i-au depăşit pe dinamovişti.

ADVERTISEMENT

Viitorul – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Viitorul – Dinamo se joacă duminică, 2 mai,  de la ora 18:30, pe stadionul din Ovidiu, pe o vreme foarte călduroasă, peste 18 grade la ora meciului dar cu uşoare posibilităţi de precipitaţii. Va căuta să împartă dreptatea cât mai echitabil arbitrul Sebastian Colţescu.

Întâlnirea Viitorul Constanţa – Dinamo se dispută duminică, 2 mai, de la ora 18:30, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 şi va fi televizată în drect pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus dar o mai puteţi urmări, în format LIVE VIDEO, accesând site-ul FANATIK.RO

Ambele echipe au câştigat în ultima etapă

Dobrogenii vin după succesul clar de la Iaşi, însă situaţia nu e clarificată nicidecum, atâta timp cât echipa încă se află pe un loc periculos, 13, care înseamnă la final de sezon meci de baraj cu locul 4 din play-off-ul Ligii 2. Singura lor absenţă, e adevărat, importantă, rămâne fundaşul central Virgil Ghiţă.

Dinamo a reuşit după aproape trei luni să obţină etapa trecută primul succes, 2-0 acasă cu FC Voluntari, dar are puţine puncte, doar 18, cu cinci sub prima echipă din afara barajelor şi retrogradării directe, adică învinsa ei de săptămâna trecută. Câinii vor avea apoi meciurile directe cu Hermannstadt şi Politehnica Iaşi, ultima cu un picior şi jumătate în Liga 2.

Dinamo i-a recuperat pe portarul Eşanu şi stoperul Albentosa

În sfârşit antrenorul Duşan Uhrin a început să primească şi veşti bune referitor la starea de sănătate a unor jucători importanţi, cu probleme medicale. Astfel, Mihai Eşanu a revenit în poartă la meciul cu FC Voluntari, iar în centrul apărării este preconizată reapariţia lui Albentosa.

Victoria din partida cu FC Voluntari nu i-a impresionat prea mult pe bookmakeri, care văd echipa patronată de Gică Hagi drept favorită la cele trei puncte, cu o cotă între 2,20 şi 2,30. Dinamo are cote între 3,40 – 3,50 pentru a da lovitura la malul Mării.

ADVERTISEMENT