Fotbal intern

Viitorul – Dinamo 1-0 în play-out. “Câinii”, ultimii în clasament. Reacţiile jucătorilor: ”M-am săturat de atâtea înfrângeri”

02.07.2020 | 21:50
Viitorul  Dinamo 10 in playout Cainii ultimii in clasament Reactiile jucatorilor Mam saturat de atatea infrangeri
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă în deplasare de FC Viitorul, scor 0-1, într-un meci din etapa a șaptea a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a rămas pe ultimul loc în clasament. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Virgil Ghiță (17). ”Câinii” au ajuns la a șasea înfrângere consecutivă în campionat, pe lângă cele cinci din play-out fiind și cea cu Gaz Metan Mediaș din sezonul regulat.


Viitorul – Dinamo 1-0 (Ghiță 17) – VEZI AICI TOATE FAZELE

Viitorul: Tordai – Dussaut (Iacob 56), Mladen, Ghiță, Boboc – Ciobanu (De Nooijer 46), Artean, Achim – Iancu (Munteanu 90+2), Rivaldinho (G. Ganea 77), G. Matei (Chițu 46). Antrenor: Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Dinamo: Straton – Popescu, Pujlic, R. Grigore (Mihaiu 66) – Sorescu, Lazăr (Sin 66), Răuță (I. Șerban 87), Fabbrini, Skovajsa – Montini (Bani 87), Moldoveanu (Popa 55). Antrenor: Adrian Mihalcea.

cl1

Final de meci

Min. 90 – Straton a avut două parade senzzaționale în decurs de câteva secunde în fața lui Chițu și Ganea.

ADVERTISEMENT

Min. 63 – Fabbrini s-a strecurat în careul gazdelor, a șutat de la 15 metri, dar mingea deviată de Achim a lovit bara transversală.

Min. 44 – Straton are o nouă intervenție foarte bună la șutul lui Gabi Iancu.

Min. 42 – Vlad Achim șutează plasat, dar Straton reușește să respingă în corner.

Min. 30 – Dinamo ratează o uriașă ocazie. Sorescu s-a trezit singur în fața porții adverse, dar lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 17 – Virgil Ghiță a deschis scorul cu o lovitură de cap din 5 metri, după un corner executat din partea stângă de Ciobanu

Min. 1 – Start de meci


UPDATE, 2 iulie, ora 22:20 / Portarul Cătălin Straton și mijlocașul Alexandru Răuță au declarat că s-au săturat de atâtea înfrângeri ți cred că Dinamo merita un rezultate de egalitate cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

Cătălin Straton: ”Nu este cel mai bun moment să dau un inteerviu, pentru că m-am săturat de atâtea meciuri pierdute. În seara asta am avut atitudine, dar trebuie să câștigăm. Astăzi meritam un egal sau cel puțin un gol.

În momentul în care joci cu inima și pentru suporterii care ne-au încurajat mereu, nu ne rămâne de cât să muncim mai mult și sunt sigur că o vom scoate la capăt. Eu nu sunt de acord cu psihologul, pentru mine relaxarea înseamnă să merg acasă să vorbesc cu soția.

Nu știu cât este vina lui Mihalcea, ar trebui să lăsăm antrenorul deoparte și să ne uităm la noi și să muncim mai mult. Nu pot să concep că sunt la Dinamo și sunt pe locul acesta. Cred că am demonstrat că sunt un portar bun, cred că am făcut o partidă reușită.

La Dinamo e ca și cum în casă sunt doi copii și aud mereu că părinții divorțează. Mă doare ce se întâmplă la Dinamo, dar nu pot face nimic. Suntem alături de Adi Mihalcea și sunt sigur că o vom scoate la capăt”.

Alexandru Răuță: ”Cred că începem să ne revenim. Am trecut printr-o perioadă grea, dar astăzi am arătat mai bine. Nu este posibil să luăm gol din fază fixă, trebuia să plecăm cu un punct. Creștem de la meci la meci și le promitem suporterilor că vom da totul pentru a nu retrograda.

Nici în cele mai negre vise nu mi-am închipuit că vom ajunge aici, dar este vina noastră. De la meciul viitor nu vom mai pierde până la sfârșitul sezonului. Trebuie să ne luăm revanșa cu Clinceni și să demonstrăm că suntem jucători care merităm să fim la Dinamo.

Mister nu are nicio vină, noi intrăm pe teren. Nu au fost certuri în vestiar, au fost doar discuții tactice. Mister are susținerea noastră și cred că o vom scoate la capăt. Fiecare jucător trebuie să-și facă singur critica, nu mai depinde de nimeni, nici de antrenor, nici de conducători, doar de noi jucătorii. Clubul acesta nu merită să retrogradeze”.


UPDATE, 2 iulie, ora 11:15 / Dinamo nu-şi aduce aminte cu prea mare plăcere de ultimele două deplasări de la Ovidiu. “Câinii” au pierdut în prima etapă a sezonului regulat, 0-5 cu Viitorul. Stagiunea trecută, dinamoviştii au plecat umiliţi de pe terenul echipei lui Gică Hagi, scor 1-4.


Este așadar un duel al extremităților, care vine într-un moment de-a dreptul dezastruos pentru Dinamo, învinsă în toate cele patru meciuri jucate până acum în play-out. Bucureștenii sunt cu două meciuri mai puțin pentru că primele două partide de la reluarea competiției după pandemie au fost amânate ca urmare a faptului că magazionerul clubului din Ștefan cel Mare a fost depistat pozitiv la testul de COVID 19.

Chiar dacă existența acestor două restanțe face să mai albească puțin situația neagră, cel puțin teoretic, nici acele două jocuri, cu Chindia acasă și la Sibiu, cu Hermanstadt, nu se anunță a fi ușoare pentru o echipă care și-a pierdut complet busola, jucând absolut haotic în toate compartimentele.

Viitorul Constanța – Dinamo Live Stream Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida Viitorul Constanța – Dinamo se joacă joi, 2 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a 7-a din play-out. Meciul va fi transmis în direct pe posturile Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări confruntarea de la malul mării în format LIVE VIDEO.

Viitorul este la prima ratare a play-off-ului de la promovarea în prima divizie, un rezultat cu serioase consecințe financiare pentru echipa antrenorului patron Gică Hagi, dar estompat mult ca urmare a unui excelent contract de sponsorizare semnat recent.

Adrian Mihalcea nu a reușit să facă nici un punct

Dinamo nu are nici pe departe stabilitate financiară, patronul Ionuț Negoiță încercând mai multe variante de vânzare a clubului, dar până acum nu a bătut palma cu nimeni. Fanii, organizați de PCH au creat o platformă de colectare a fondurilor necesare pentru a ajunge acționari majoritari în club, pentru moment ei deținând 20 la sută din acțiuni.

Echipa preluată de Adrian Mihalcea înainte de stoparea campionatului, a jucat extrem de prost în toate meciurile. Apărarea, în frunte cu centralii Popescu și Grigore, a gafat ca în curtea școlii în mai multe rânduri, linia mediană nu a construit mai nimic și a lăsat mari spații între spate și față, iar în atac singurul pericol, Perovic, a fost din nou oprit de IML, pentru probleme cardiace.

A plecat și mijlocașul Ion Filip

Înainte de meciul de la Ovidiu a plecat și mijlocașul Ion Filip, iar lotul de care dispune cel poreclit Țăranul e foarte subțire și numeric și valoric, motiv pentru care îngrijorarea privind cel mai sumbru scenariu, al retrogradării, este destul de ridicată.

Casele de pariuri acordă, firesc, prima șansă celor de la Viitorul, totul depinzând de modul în care va aborda Gică Hagi partida, cu echipa de bază sau inserând și rezerve. Cota la victorie pentru constănțeni este de 1,70, iar pentru Dinamo de 4,60.

ADVERTISEMENT