Fotbal intern

Viitorul domină echipa etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Betano. FCSB are un singur jucător

09.04.2019 | 11:40
Viitorul domina echipa etapei a 4a din playofful si playoutul Ligii 1 Betano FCSB are un singur jucator

FC Viitorul Constanța a făcut show pe stadionul Marin Anastasovici, scor 4-1, în meciul jucat împotriva celor de la Astra Giurgiu, iar gruparea pregătită de Gică Hagi domină echipa etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Betano.

Viitorul domină echipa etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Betano

FC Viitorul Constanța are patru jucători în echipa etapei a 4-a, iar Gică Hagi a fost ales de LPF ca fiind antrenorul rundei, după ce a trimsi pe teren opt fotbaliști autohtoni născuți după 1 ianuarie 1996 cu Astra Giurgiu.

De partea cealaltă, FCSB și Dinamo au câte un jucător în echipa etapei a 4-a. Vicecampioana României îl are pe Florinel Coman, fotbalist care a făcut spectacol cu Sepsi OSK, iar Dinamo pe Papazoglou. FC Voluntari este reprezentată de Igor Armaș, fotbalistul în vârstă de 31 de ani care are 18 meciuri pe prima scenă fotbalistică din România. Gaz Metan și CFR Cluj au câte doi fotbaliști în cel mai bun prim unsprezece al rundei cu numărul 5.

Florinel Coman în meciul FCSB – Sepsi OSK 2-0

Iată cum arată echipa etapei cu numărul 4

Giedrius Arlauskis (CFR Cluj/ 31 de ani/24 jocuri) – a bifat al 15-lea meci fără gol în sezonul 2018 – 2019.
Cristi Manea (CFR Cluj/ 21 de ani/28 jocuri) – a ajuns la 94 de meciuri în Liga 1 Betano, dintre care 63 în tricoul campioanei României.
Ionuț Larie (Gaz Metan/32 de ani/4 jocuri) – fundașul central s-a integrat foarte bine la Gaz Metan Mediaș și a înscris pentru a doua oară în acest play-out.
Igor Armaș (FC Voluntari/ 31 de ani/ 18 jocuri) – golul său înscris în etapa precedentă a fost decisiv pentru gruparea din Ilfov.
Andrei Ciobanu (Viitorul/21 de ani/19 jocuri) – a dominat flancul drept și a strâns trei pase decisive și un gol în 19 meciuri din acest sezon.
Darius Olaru (Gaz Metan/ 21 de ani/ 26 jocuri) – a înscris pentru a doua oară în sezonul 2018 – 2019.
Carlo Casap (Viitorul/ 20 de ani/ 5 jocuri) – a revenit foarte bine după o accidentare gravă și a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă pentru echipa pregătită de Gică Hagi.
Florinel Coman (FCSB/ 20 de ani/ 29 jocuri) – a schimbat jocul vicecampioanei României din meciul cu Sepsi OSK. A scos un penalty și a înscris golul de 2-0.
Athanasios Papazoglou (Dinamo/ 31 de ani/ 7 jocuri) – în ultima rundă, atacantul din Ștefan cel Mare a marcat o dublă și a oferit o pasă decisivă.
George Ganea (Viitorul/ 19 ani/ 2 jocuri) – fiul lui Ionel Ganea a înscris două goluri, primele din carieră în Liga 1 Betano și a devenit primul fotbalist cu o dublă în play-off-ul sezonului 2018 – 2019.
Eric de Oliveira (Viitorul/ 33 de ani/ 3 jocuri) – brazilianul fostei campioane a României a ajuns la 57 de reușite și 44 de assist-uri în Liga 1 Betano.

Antrenorul etapei: Gică Hagi (Viitorul/ 54 de ani) – Viitorul a avut opt jucători autohtoni născuți după 1 ianuarie 1996 pe teren cu Astra Giurgiu, iar “Regele” prinde pentru a cincea oară echipa etapei.