Fotbal intern

Viitorul face licitație cu Gigi Becali pentru Virgil Ghiță: „Are ofertă și de la Craiova”

17.04.2020 | 11:14
Viitorul face licitatie cu Gigi Becali pentru Virgil Ghita Are oferta si de la Craiova
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a declarat interesul pentru transferul lui Virgil Ghiță, iar Cristian Bivolaru, oficialul de la Viitorul, dezvăluie că și Universitatea Craiova dorește să-l aducă pe fundașul central de 21 de ani.

Virgil Ghiță, dorit de FCSB și Craiova

FCSB este în căutarea unui fundaș central, după ce Bogdan Planic a refuzat prelungirea contractului și pare aproape de o despărțire de „roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

După Andrei Chindriș de la FC Botoșani, Gigi Becali a declarat că și Virgil Ghiță este una dintre țintele de transfer pentru FCSB, dar Cristian Bivolaru susține că Viitorul nu a primit nicio ofertă concretă, iar fostul internațional de tineret a atras interesul și Universității Craiova.

Oficialul clubului patronat de Gică Hagi consideră că declarația lui Gigi Becali despre un posibil transfer al lui Virgil Ghiță ar putea constitui și o strategie care are scopul de a-l convinge pe Valeriu Iftime să scadă pretențiile financiare pentru cedarea lui Chindriș.

ADVERTISEMENT

Eu nu știu dacă Gigi Becali o fi vorbit până acum cu Gică Hagi despre Virgil Ghiță. Nu am auzit. Nu știu nici dacă Gigi Becali îl dorește cu adevărat pe Ghiță.

Poate să fie doar o strategie de a sa ca să îl forțeze pe domnul Iftime să îi accepte mai repede oferta făcută pentru Chindriș. Totul este posibil și se practică și așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dar ce vă pot spune sigur este faptul că Virgil Ghiță este un fundaș foarte bun, iar de el s-a interesat Craiova. Oricum până la finalul acestui campionat nu putem să facem nimic.

Nu cred că declarațiile lui Gigi Becali îl vor da pe spate pe Ghiță și se va gândi doar la ce a spus. Băieții de la noi sunt tăbăciți și nu mai sunt atât de lipsiți de experiență deși mulți dintre ei sunt destul de tineri”, a declarat Cristian Bivolaru, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, 550.000 de euro pentru Andrei Chindriș

Gigi Becali a dezvăluit, pentru FANATIK, că este dispus să ofere 550.000 de euro pentru transferul lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani.

O bună parte din suma alocată transferului lui Chindriș ar putea proveni de la Bogdan Planic, pentru care patronul FCSB a cerut 500.000 de euro, în urma interesului manifestat de o formație din Rusia.

ADVERTISEMENT