Fotbal intern

Viitorul – FCSB 1-4. Vezi rezumatul video! Rusescu a făcut show la Ovidiu

26.08.2018 | 23:31
Viitorul  FCSB 14 Vezi rezumatul video Rusescu a facut show la Ovidiu

Viitorul – FCSB s-a terminat 1-4, iar echipa lui Nicolae Dică a urcat pe primul loc în Liga 1 Betano după șase etape. Raul Rusescu a fost cel mai bun om al partidei, trecându-și în cont un gol și un assist la reușita lui Man.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a revenit cu gol în Liga 1 Betano după o pauză de trei ani și trei luni. Au mai marcat pentru FCSB Florinel Coman, Dennis Man și Daniel Benzar, în timp ce pentru gazde a marcat Ionuț Vînă.

Viitorul – FCSB 1-4. Vezi rezumatul video

Partida a luat o întorsătură nefavorabilă pentru echipa lui Hagi încă din minutul 5, când Virgil Ghiță a văzut cartonașul roșu pentru un fault din postura de ultima apărător asupra lui Florinel Coman. Rămasă în zece oameni, Viitorul a rezistat până spre finalul primei reprize, când același Florinel Coman a deschis scorul în minutul 45.

Vezi AICI rezumatul

După pauză, FCSB a punctat din nou, de această dată prin Dennis Man, în minutul 52, după un un-doi de senzație cu Raul Rusescu. Gazdele au început să prindă din nou speranțe la golul lui Ionuț Vînă din minutul 71, venit după o pauză superbă a lui Ianis Hagi. Tot Ianis a trimis mingea în bară câteva minute mai târziu.

În minutul 82, Daniel Benzar a rezolvat problema câștigătoarei, marcând pentru 3-1 după o pasă extrem de precisă a lui Antonio Jakolis. Golul lui Rusescu din minutul 90 nu a mai contat decât pentru statistici, cât și pentru moralul jucătorului, care nu mai marcase un gol în competițiile oficiale de peste un an.

FCSB e lider în Liga 1 Betano

După ce a ratat titlul pentru al treilea an consecutiv în sezonul trecut, FCSB vrea să își ia revanșa în fața fanilor în actuala stagiune. Misiunea se anunță însă chiar mai dificilă, iar startul sezonului a confirmat acest lucru. FCSB a avut parte de câteva meciuri extrem de dificile în campionat. Primul, cu Astra Giurgiu, roș-albaștrii l-au pierdut. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu s-a impus cu 1-0, prin golul lui Llullaku.

Roș-albaștrii au arătat mult mai bine în derbiul cu Dinamo, în care au condus în trei rânduri, dar în care au fost egalați de fiecare dată. S-a terminat 3-3. De atunci, FCSB a bifat doar victorii, iar acum a reușit să urce pe primul loc în campionat, cu 16 puncte în șase runde.

Etapa viitoare FCSB joacă pe teren propriu cu FC Botoșani, într-o partidă programată duminică, de la ora 21:00. Până atunci are meci cu Rapid Viena, în returul play-off-ului Europa League. Austriecii au câștigat cu 3-1 în tur și sunt favoriți la calificare.