Eric, avertisment pentru FCSB: “Le dau gol şi o să devin cel mai bun”

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
08/09/2017, 09:18
Eric, avertisment pentru FCSB: “Le dau gol şi o să devin cel mai bun”

Viitorul – FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, şi este o partidă extrem de importantă pentru ambele combatante. Oaspeţii au nevoie de un succes pentru a ţine pasul cu rivalele CFR Cluj şi CSU Craiova, în timp ce oamenii lui Gheorghe Hagi trebuie să strângă puncte cât mai repede dacă vor să păstreze şanse pentru a juca în play-off din primăvară.

Eric de Oliveira, fotbalist transferat în această vară de Viitorul, de la Gaz Metan Mediaş, are o motivaţie în plus pentru a marca împotriva celor de la FCSB. Fotbalistul brazilian este între cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1. Are 50 de reuşite şi este depăşit doar de Golubovic (52) şi Wesley (64). Sâmbătă, cu FCSB, Eric este convins că va marca şi va face un nou pas spre a ajunge cel mai bun marcator străin din toate timpurile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Eric este convins că va marca în Viitorul – FCSB

“Dacă am 50 de goluri până acum, o să dau şi golul 51 imediat. Vreau să devin cel mai bun marcator străin din România. Am venit la Viitorul pentru că vreau să scriu istorie pentru fotbalul românesc, mă simt bine, şi o să răspund tuturor prin multă muncă. Jucăm acasă şi trebuie să ne gândim cu câştigăm acest meci. În ultima perioadă ne-am luat nişte bătăi, dar sper să ne revenim”, a declarat Eric de Oliveira pentru Gazeta Sporturilor.

Eric de Oliveira, 31 de ani, a marcat de trei ori în poarta celor de la FCSB şi, de fiecare dată când a făcut-o, echipa sa nu a fost învinsă. Prima dată a punctat pe 14 noiembrie 2010, iar Gaz Metan se impunea în Ghencea, scor 1-0. A recidivat pe 23 noiembrie 2013, iar atunci a fost 1-1 la Târgu Jiu, între Pandurii şi FCSB. În fine, Eric a marcat ultima dată cu FCSB în victoria obţinută de Pandurii, pe 15 martie 2015, scor 3-1.

Închide ×