Hagi a ajuns cu Ianis în Antalya. S-a înţeles cu Fiorentina!

CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Alex Bradescu    Marian Popovici   
in Stiri sportive
13/01/2018, 10:23
Hagi a ajuns cu Ianis în Antalya. S-a înţeles cu Fiorentina! GALERIE FOTO CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA

UPDATE, ora 16:00 / Gheorghe Hagi a revenit în Antalya alături de fiul său. “Regele” a precizat că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru ca fiul său să se pregătească alături de Viitorul. Este de aşteptat să se ajungă la un acord pentru transferul definitiv. Hagi oferă două milioane de euro, iar neînţelegerile rămân în legătură cu procentele dintr-o eventuală vânzare.


Campioana României a susţinut în această dimineaţă un antrenament la care Gheorghe Hagi nu a fost prezent. Managerul tehnic al echipei mai încearcă să rezolve aducerea lui Ianis Hagi de la Fiorentina. “Regele” le-a promis colaboratorilor săi că va reveni la cantonamentul echipei sale în cursul acestei zile. Vezi în galeria foto imagini de la şedinţa de pregătire.

Singura noutate din lotul pe care Hagi l-a deplasat la Belek este Mihai Voduţ, fotbalist care a început sezonul la FC Voluntari, şi de la care se aşteaptă să îl suplinească pe George Ţucudean, cel care a fost transferat la Viitorul.

În Belek, Viitorul are parte de condiţii de cazare şi de antrenament de cel mai înalt nivel. Fotbaliştii lui Hagi stau la acelaşi hotel la care se află şi Galatasaray. Hagi a deplasat 27 de jucători în acest cantonament, dintre care cel mai tânăr are 15 ani.

Nu mai puţin de şapte partide amicale va disputa Viitorul în stagiul de pregătire din Turcia, care se va încheia pe 26 ianuarie. Iată programul:15 ianuarie: FC Viitorul vs Skenderbeu (Albania, locul 1) 18 ianuarie: FC Viitorul vs Luch Vladivostok (Rusia, liga a 2-a, locul 15) 18 ianuarie: FC Viitorul vs Grasshoppers Zurich (Elveţia, locul 6) 22 ianuarie: FC Viitorul vs Kapaz (Azerbaidjan, locul 8) 22 ianuarie: FC Viitorul vs FC Rostov (Rusia, locul 10) 25 ianuarie: FC Viitorul vs Cernomorets Odessa (Ucraina, locul 10) 25 ianuarie: FC Viitorul vs Jagiellonia (Polonia, locul 4).

Campioana României va juca primul meci oficial din 2018 la reluarea campionatului în primul weekend din februarie şi va întâlni pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 la fotbal, formaţia Astra Giurgiu.Celelalte trei meciuri din sezonul regulat sunt: cu Juventus Bucureşti (în deplasare), cu FC Botoşani (acasă) şi cu CSM Poli Iaşi (în deplasare).

Închide ×