Fotbal intern

Viitorul l-a găsit pe Hulk de România! Imaginea postată de Andreas Calcan pe Instagram e deja virală!

12.03.2019 | 20:11
Viitorul la gasit pe Hulk de Romania Imaginea postata de Andreas Calcan pe Instagram e deja virala
ADVERTISEMENT

Viitorul a câștigat cu 2-1 partida jucată în deplasare cu FCSB și a intrat în cursa pentru locul 3. Constănțenii sunt acum la trei puncte în urma FCSB, iar în runda următoare vor juca acasă împotriva campioanei CFR Cluj.

Viitorul l-a găsit pe Hulk de România! Imaginea postată de Andreas Calcan

Primul gol al partidei a fost marcat de Andreas Calcan, care a șutat puternic din interiorul careului, lăsându-l fără vreo șansă pe Cristi Bălgrădean. Atacantul a postat astăzi pe Instagram o imagine prin care și-a etalat musculatura impresionantă pe care o are la picioare: „Dreptul e vinovat pentru golul de aseară” – a scris Calcan.

ADVERTISEMENT

A fost primul gol marcat de Calcan de la revenirea în Liga 1 Betano, atacantul fiind transferat în această iarnă de Viitorul de la Almere, echipă din liga secundă olandeză. Calcan era om de bază la Almere, pentru care a jucat 17 meciuri, marcând petru goluri și oferind două assist-uri.

Imaginea postată de Calcan pe Instagram
Imaginea postată de Calcan pe Instagram

Calcan (24 ani) a fost lansat în fotbalul mare de U Cluj, acolo unde l-a avut antrenor și pe Claudiu Niculescu. De altfel, Niculescu a dezvăluit că știa de musculatura de care atacantul dispune, în perioada petrecută la U Cluj, colegii săi glumind cu el și spunându-i că „are butuci în loc de picioare”. Totodată, George Ogăratu a dezvăluit că el l-a recomandat pe Calcan la Viitorul.

ADVERTISEMENT

După opt meciuri consecutive în care nu a reușit să câștige și a marcat un singur gol, Viitorul are acum trei victorii la rând, iar în fiecare dintre aceste meciuri a marcat minimum două goluri. A fost victoria din Cupă cu Hermannstadt, scor 3-2. A urmat apoi victoria importantă cu Botoșani, scor 2-1, prin care Viitorul s-a calificat în play-off, iar acum victoria cu FCSB, scor 2-1, prin care trupa din Ovidiu și-a depus candidatura la locul 3.