Fotbal intern

Viitorul lui Florinel Coman a fost stabilit: „Într-un an de zile va pleca. Gigi va lua câți bani vrea, firma mea pregătește ceva mare”

04.01.2020 | 20:52
Viitorul lui Florinel Coman a fost stabilit Intrun an de zile va pleca Gigi va lua cati bani vrea firma mea pregateste ceva mare
Florinel Coman este golgheterul campionatului. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Giovani Becali anunță că Florinel Coman este principalul produs de export al fotbalului românesc în următoarea perioadă. Fostul agent susține că fotbalistul crescut de Viitorul va fi transferat anul viitor, iar suma pe care Gigi Becali va fi de „ordinul zecilor de milioane”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.20 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!


Giovani Becali anunță viitorul lui Florinel Coman

Florinel Coman este cel mai bun marcator din Liga 1, cu 10 goluri înscrise după 21 de etape, iar Giovani Becali anunță că mijlocașul de bandă este urmărit de mai multe cluburi.

ADVERTISEMENT

Fostul agent declară că fotbalistul crescut de Viitorul va rămâne încă un an la FCSB, dar în momentul unui transfer, Gigi Becali va obține o sumă uriașă pentru fotbalul românesc.

Iarna asta nu plecă, dar, într-un an de zile, sigur va pleca. Pe bani mulți. Cât vrea Gigi. Cât vrea Gigi, atât o să ia pe el. De ordinul zecilor de milioane. Acum trebuie să se mai împlinească puțin.

ADVERTISEMENT

Să ia campionatul, să joace în cupele europene. Dacă ia campionatul și joacă în cupele europene, clubul ăla poate să-l mai lase șase luni și să ia și bani acum.

Poate nu se va realiza dacă mor eu, dar se va realiza. Firma mea pregătește ceva mare. Gigi va lua câți bani vrea el și Florinel va câștigat cât nici nu visa el, ce vreți să vă spun mai mult. Normal că e urmărit, dar nu vă spun mai mult, a declarat Giovani Becali la TV Digisport.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, cea mai bună formă din carieră

Florinel Coman a traversat în această toamnă una dintre cele mai bune forme din carieră. Mijlocașul de bandă a marcat 12 goluri în toate competițiile pentru FCSB în actuala stagiune, iar evoluțiile reușite la echipa de club i-au adus și prima convoncare la prima reprezentativă a României.

Coman evoluează la FCSB din vara lui 2017, când Gigi Becali a plătit celor de la Viitorul 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT