Viitorul lui Gică Hagi, un nou record în actualul sezon din Liga 1

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
12/04/2018, 09:07
Viitorul lui Gică Hagi, un nou record în actualul sezon din Liga 1

Deşi are şanse mici să se mai lupte pentru a-şi apăra titlul câştigat în sezonul 2016-2017, Viitorul Constanţa a înregistrat în meciul câştigat contra echipei CSM Politehnica Iaşi, scor 2-0, un nou record în această ediţie a Ligii 1 Betano.

Echipa lui Gheorghe Hagi a înregistrat în meciul câştigat în Copou o medie de vârstă de doar 21 de ani şi o lună, ceea ce este o noutate în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano. Viitorul Constanţa a avut 9 jucători născuţi după 1 ianuarie 1997 între cei 14 utilizaţi, iar fosta campioană a României a ajuns la o medie de vârstă de 21 de ani şi o lună.

Hagi a renunţat la jucătorii mai în vârstă

Viitorul Constanţa a reuşit să bifeze acest record deoarece Gheorghe Hagi a decis ca în acest sezon să se bazeze pe jucători tineri şi să renunţe la câţiva fotbalişti mai în vârstă, cum ar fi Ţucudean, Eric, Râmniceanu şi Chiţu.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.