Fotbal intern

Viitorul lui Hagi, comparat cu Barcelona. “Un model pentru toate cluburile!”

24.04.2018 | 13:21
Viitorul lui Hagi comparat cu Barcelona Un model pentru toate cluburile

Viitorul lui Hagi, comparat cu Barcelona de Răzvan Burleanu. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gheorghe Hagi, dar şi despre proiectul lui de la Ovidiu.

Astfel, Răzvan Burleanu a comparat FC Viitorul Constanţa cu Barcelona şi consideră că celelalte echipe din Liga 1 Betano ar trebui să-i urmeze paşii lui Gheorghe Hagi şi să facă ceea ce face “Regele” la Ovidiu.

Răzvan Burleanu o compară pe Viitorul cu Barcelona

“Ultima discuţie cu Gică Hagi am avut-o la Ovidiu, înainte de campanie. Cu siguranţă o vom mai face, atunci când vom avea posibilitatea să ne vedem. Pentru că ceea ce face la Academie e un model de succes. 

Viitorul Constanţa este asemenea Barcelonei, procentul de jucători crescuţi în propriul club este de peste 50%. Ceea ce face reprezintă un model pentru toate cluburile. Investiţiile la nivelul de copii şi juniori te întăresc ca şi club”, a spus Răzvan Burleanu pentru ProX.

Burleanu îi reaminteşte lui Dan Petrescu că l-a vrut la naţională

Răzvan Burleanu a vorbit şi despre nemulţumirile lui Dan Petrescu în legătură cu arbitrajul. “Petrescu e nemulţumit de arbitraj. Întotdeauna mulţumit va fi doar cel care câştigă campionatul. Restul vor fi nemulţumiţi. Noi l-am invitat să fie selecţionerul naţionale. În rest depind ede club să îl ţină în ţară. Dar nu cred că Federaţia sau un club poate să concureze cu o ofertă de afară”, a spus Burleanu.

Viitorul e la patru puncte de locul 3

În prezent, FC Viitorul Constanţa se află pe poziţia a 4-a în clasamentul playoff-ului Ligii 1 Betano, cu 30 de puncte, la patru de locul trei ocupat de CS Universitatea Craiova. Pentru echipa lui Gheorghe Hagi urmează meciul cu oltenii de la Craiova, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 20.45, în etapa a 7-a din playoff.

FC Viitorul Constanţa este campioana României din sezonul 2016-2017, atunci când a câştigat în premieră titlul, fiind şi prima echipă din Dobrogea care cucereşte trofeul.

CS Universitatea Craiova – FC Viitorul Constanţa, sâmbătă, ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.