Fotbal intern

Viitorul lui Mario Nicolae la Dinamo este incert! De ce depinde rămânerea lui la club. Exclusiv

Mario Nicolae a devenit managerul sportiv al lui Dinamo în ianuarie şi a fost unul dintre oamenii care au pus umărul la salvarea clubului. Însă, viitorul său este incert la echipă.
25.05.2021 | 18:58
Viitorul lui Mario Nicolae la Dinamo este incert De ce depinde ramanerea lui la club Exclusiv
ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a fost unul dintre numele contestate de la club de mai mulţi oameni de fotbal, mai ales după campania de transferuri din iarnă în care au venit jucători precum Kongshavn, Morsay, Albentosa, Akpala sau Nepomuceno.

Însă, în cele din urmă, mai multe transferuri efectuate prin intermediul managerului sportiv s-au dovedit utile şi Dinamo a scăpat de la retrogradare şi graţie faptului că i-a avut în teren pe Raul Albentosa sau Jonathan Morsay.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Mario Nicolae la Dinamo este incert! Continuarea depinde de discuţiile cu DDB

Din informaţiile FANATIK, continuarea lui Mario Nicolae la Dinamo în sezonul viitor nu este sigură. Chiar dacă managerul sportiv nu îşi doreşte să plece de la club, decisivă va fi o discuţie cu cei din board-ul DDB, privind continuarea colaborării.

Marius Nicolae a fost susţinut la început de suporterii acţionari, însă pe parcursul sezonului au apărut câteva contre între cele două părţi. Însă, din informaţiile noastre, sunt şanse mari ca managerul sportiv al clubului să continue alături de “câini”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, într-o situaţie dificilă! 10 jucători pot pleca în vară

Dacă va continua, managerul sportiv nu va avea o misiune uşoară. FANATIK a aflat că de la Dinamo ar putea pleca 10 jucători în vară, printre ei fiind: Gudmund Kongshavn, Raul Albentosa, Florin Bejan, Ionuț Amzar, Jonathan Morsay, Adam Nemec, Gevaro Nepomuceno sau Giani Stere.

În plus, situaţia financiară a clubului rămâne una delicată. Fanii acţionari din programul DDB continuă să strângă bani pentru buna funcţionare a clubului, însă ei sunt singurii în acest moment care bagă bani în club.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero dă târcoale! Vrea să preia clubul

Pablo Cortacero nu a renunţat la gândul de a prelua controlul de la Dinamo şi vrea să revină în frunte, asta fiind o altă problemă de care trebuie să se ocupe actuala conducere a clubului. Mai ales că oamenii de încredere spaniolului: Rufo Collado şi Jose Bueno, sunt la Bucureşti.

Fostul preşedinte executiv al clubului, Dorin Şerdean, cel care a fost înscăunat de Pablo Cortacero, caută şi el reinstalarea în drepturi. Şerdean a dat în judecată clubul şi pe 26 mai se va judeca cererea sa de reinstalare în funcţie.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin continuă alături de “câini”! Fanii, singurii care bagă bani în club

În ceea ce priveşte banca tehnică, lucrurile sunt ceva mai clare la club. Dusan Uhrin a anunţat că va rămâne antrenorul echipei şi în sezonul viitor după ce a reuşit să salveze echipa de la retrogradare.

Suporterii acţionari continuă să strângă bani şi în cursul zilei de marţi au plătit 557.000 de lei (peste 110.000 de euro) reprezentând rata la ANAF plus taxe şi impozite. În cazul în care Dinamo nu achită aceste rate, clubul riscă să piardă baza de la Săftica.

Chiar dacă a scăpat de retrogradare, la Dinamo rămân foarte multe lucruri de rezolvat. Iar în câteva săptămâni Dusan Uhrin va începe pregătirea noului sezon, sperând să aibă la dispoziţie un lot cât mai bun şi mai numeros, în condiţiile date.

  • 5 luni au trecut de la numirea lui Mario Nicolae în funcţia de manager sportiv la Dinamo
  • 10 jucători ar putea pleca de la Dinamo în vară
ADVERTISEMENT