Sport

Viitorul lui Neymar a fost decis! Unde va juca superstarul brazilian în sezonul viitor

Pentru Neymar a fost cel mai dificil sezon alături de PSG şi s-a vehiculat o despărţire la finalul sezonului. Dar starul brazilian va continua alături de parizieni şi în viitor.
26.05.2023 | 10:33
Viitorul lui Neymar a fost decis Unde va juca superstarul brazilian in sezonul viitor
Neymar, în tricoul celor de la PSG. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a câştigat un nou titlu de campioană a Franţei, PSG a avut un sezon dificil, măcinat de scandaluri şi conflicte. Parizienii au ratat din nou câştigarea Champions League, deşi îi aveau în atac pe Neymar, Messi şi Mbappe.

Viitorul lui Neymar a fost decis! Rămâne la PSG în ciuda interesului din Premier League

Dacă Leo Messi va pleca sigur de pe Parc des Princes în această vară, nu acelaşi lucru se poate spune despre Neymar. Superstarul brazilian a fost tentat să părăsească şi el echipa, mai ales că a avut oferte importante.

ADVERTISEMENT

Newcastle United, Manchester United şi Chelsea au pus ochii pe atacantul lui PSG, dar sunt şanse mici ca un transfer să fie realizat în această vară, în condiţiile în care pretenţiile brazilianului sunt foarte mari.

Salariu de 40 de milioane de euro pe an pentru brazilian

PSG îi dă un salariu de 40 de milioane de euro pe an, o sumă considerată exagerată chiar şi de bogaţii din Premier League, astfel că Neymar va rămâne în continuare alături de parizieni.

ADVERTISEMENT

Spaniolii de la Sport.es scriu că Neymar a negociat cu oficialii celor de la Manchester United şi Chelsea, dar discuţiile au fost stopate în urmă cu câteva zile, diferenţele dintre cele două părţi fiind mari.

Cele două formaţii şi-au dat seama că nu pot să îşi permită contractul uriaş solicitat de Neymar, mai ales că jucătorul are 31 de ani şi un contract pe termen lung este o soluţie riscantă.

ADVERTISEMENT

Ten Hag, despre negocierile cu Neymar: „Când vom avea vești, vă vom spune”

Astfel, cel mai probabil, Neymar va rămâne la PSG cel puţin până în anul 2025, când îi expiră înţelegerea cu parizienii. Dar, jucătorul mai are în contract o opţiune de prelungire pe încă un an de zile.

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United nu a negat interesul clubului său pentru Neymar, dar când a fost întrebat despre stadiul în care se află negocierile a răspuns scurt: „Când vom avea vești, vă vom spune”

ADVERTISEMENT

Neymar este subiectul celui mai scump transfer din toate timpurile. Superstarul brazilian a fost cumpărat de PSG în 2017 pentru 222 de milioane de euro de la Barcelona.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,99 este cota pentru „total goluri PSG: 2-3” la meciul Strasbourg – PSG

ADVERTISEMENT