Fotbal intern

Viitorul nu ia în calcul transferul lui Țîru la FCSB: „De regulă, interesul ăsta apărea în ziua meciului direct”

Autor: Alin Miu | 03.02.2019 | 20:47
Viitorul nu ia în calcul transferul lui Țîru la FCSB: „De regulă, interesul ăsta apărea în ziua meciului direct”
Viitorul nu ia în calcul transferul lui Țîru la FCSB

Supărat de evoluția jucătorilor săi în remiza înregistrată de FCSB în deplasare cu Dunărea Călărași, scor 1-1, Gigi Becali a anunțat transferuri de urgență. Printre țintele patronului de la FCSB se numără și Bogdan Țîru, fundașul central al celor de la Viitorul.

FCSB este cel mai fidel client al lui Gică Hagi, roș-albaștrii transferând de la Academie nu mai puțin de șase jucători de-a lungul timpului. Totuși, Cristi Bivolaru, directorul general de la Viitorul, spune că sunt șanse mici ca Țîru să ajungă în această iarnă la FCSB.

Viitorul nu ia în calcul transferul lui Țîru la FCSB

Eu zâmbesc pentru că, de regulă, interesul ăsta apărea în preziua sau în ziua meciului cu FCSB. Acum a apărut înaintea meciului cu Craiova. Ţîru e clar că e un jucător valoros, un jucător interesesant pentru orice echipă, e un fundaş de valoare.

A fost la toate loturile, începând de la juniori până la lotul naţional. Cred că şi el este în continuare în vederile selecţionerului Contra. E un jucător extrem de important pentru noi, mi-e greu să cred că într-un astfel de moment, când lotul este cristalizat, te poţi despărţi de un astfel de jucător, a spus Cristian Bivolaru la TV Digi Sport.

Țîru, promovat la echipa mare în 2011!

Bogdan Țîru (24 ani) are 19 meciuri oficiale pentru Viitorul în acest sezon, oferind un assist. Țîru este un produs al Academiei Hagi, fiind promovat la prima echipă în 2011. A strâns între timp și două selecții la prima reprezentativă a României.

Cota sa de piață în acest moment conform transfermarkt.de este de 1,3 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!