Fotbal intern

Viitorul, probleme mari de lot înaintea meciului cu Dinamo: ”Abia la prânz am aflat că jucăm mâine”

04.08.2020 | 18:24
Viitorul probleme mari de lot inaintea meciului cu Dinamo Abia la pranz am aflat ca jucam maine
ADVERTISEMENT

FC Viitorul are probleme mari de lot înaintea meciului cu Dinamo București, din etapa a 14-a, ultima a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

LPF a anunţat marți la prânz programul pentru ultima etapă din play-out, iar toate meciurile se vor juca miercuri, 5 august, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

După hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF, prin care meciurile de baraj trebuie să se dispute pe 9 şi 12 august, Dinamo va mai juca o singură partidă şi pare condamnată la retrogradare.

Probleme de lot la Viitorul înaintea partidei cu Dinamo

Anunțul târziu făcut de LPF cu privire la programarea meciurilor din ultima etapă a play-out-ului i-a încurcat foarte tare pe FC Viitorul, care vor avea mari probleme de lot la partida cu Dinamo București.

ADVERTISEMENT

”Ne-a încurcat programarea pentru că noi am lăsat jucătorii la lot, avem jucători la lotul naţional de tineret şi bineînţeles că nu suntem în efectiv complet. Asta nu înseamnă că se schimbă ceva”, a declarat antrenorul Cătălin Anghel.

”Tot timpul tratăm jocul foarte serios, încercăm să mergem la victorie şi vom folosi o garnitură omogenă şi cu jucători tineri, dar şi cu jucători cu experienţă”, a menționat tehnicianul Viitorului.

ADVERTISEMENT

”Tot timpul meciurile cu Dinamo au fost interesante şi foarte disputate chiar dacă noi am avut câştig de cauză în majoritatea meciurilor. Este un altfel de meci mâine pentru că aţi văzut situaţia care s-a creat”, a mai spus cel care îl înlocuiește momentan pe Gică Hagi pe banca Viitorului.

”Abia astăzi la prânz am aflat că jucăm mâine, însă cunoaştem Dinamo, cunoaştem jocul lor şi vrem să încheiem acest campionat cu o victorie”, a afirmat Cătălin Anghel despre întâlnirea cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul va fi lipsită la meciul cu Dinamo de patru jucători extrem de importanți. Este vorba de Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Carlo Casap și George Ganea, cu toții convocați de Adrian Mutu pentru stagiul de pregătire al echipei naționale de tineret a României. Pe lângă aceștia, va mai absenta și accidentatul Radu Boboc.

ADVERTISEMENT