Fotbal international

Viitorul-Racing Luxemburg 0-0. Echipa lui Hagi s-a calificat în turul II preliminar al Europa League

19.07.2018 | 19:52
ViitorulRacing Luxemburg 00 Echipa lui Hagi sa calificat in turul II preliminar al Europa League

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE ONLINE TVR 1 TVR HD turul I Europa League. Trupa antrenată de Gheorghe Hagi a jucat pentru prima dată acasă în acest sezon de Europa League, în a doua manşă a turului I preliminar. În primul meci, din Luxemburg, Viitorul s-a impus cu 2-0 în meciul cu Racing. 

Echipa de la Ovidiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, şi s-a calificat în turul II preliminar al Europa League, după ce s-a impus cu 2-0 în duelul din deplasare.


Cele două formaţii au anunţat formulele de start. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Echipele:

Viitorul: Cojocaru – Lopes, Ţîru, Mladen, de Nooijer – Achim, Băluţă, Vînă – Hagi, Drăguş, Houri

Racing Luxemburg: Ruffier – Humbert, M’Boup, Gomes – Hennetier, Nouidra, Osmanovic, Nakache, Birk – Shala, Da Mota

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE TEXT, minut cu minut în turul I Europa League 2018

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE ONLINE TVR 1 TVR HD turul I Europa League Suporterii care vor veni să vadă echipa “Regelui” la treabă au pregătite o serie de facilităţi din partea clubului. Şi la meciul tur, din Luxemburg, echipa a avut parte de susţinerea fanilor, iar pentru Ianis şi Gică Hagi a venit la meci şi familia. Biletele au preţuri  foarte mici, variind de la 10 la 50 de lei.

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE STREAM, în turul I Europa League 2018

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE ONLINE TVR 1 TVR HD turul I Europa League. Gheorghe Hagi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre însemnănatatea partidei de la Ovidiu şi le-a atras atenţia elevilor săi asupra duelului de joi: “Am jucat doar prima repriză. Avem un rezultat foarte bun, dar urmează a doua. Nu înseamnă că o vom trata ușor. Trebuie să fim atenți, mai ales la fazele fixe. Nu trebuie să avem parte de surprize. Încă nu am câștigat nimic. E obligatoriu să trecem de acest tur.

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE VIDEO pe TVR 1 și TVR HD

Nu cred că vor fi multe schimbări în echipă. Vreau continuitate. Le-am spus jucătorilor să mă oblige, prin ce fac la antrenamente, să fac schimbări în echipă. Trebuie să ne gândim serios la campionat. Vom avea meciuri din trei în trei zile”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, completat de Ionuţ Vînă: “Avem experiența din anii trecuți. Asta ne ajută. Suntem obligați să câștigăm și să trecem de acest tur. Calificarea nu e jucată, chiar dacă am câștigat acolo. Trebuie să fim concentrați și să batem”.

“Mi s-a părut o echipă agresivă, bine organizată și greu de desfăcut. Nu o să fie ușor să le dăm iar goluri. În tur au arătat că sunt masivi și au aruncat multe mingi în careu, la fazele fixe. Trebuie să tratăm jocul serios și obținem victoria”, a declarat şi Vlad Achim.

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE cote la pariuri turul I Europa League

Viitorul – Racing Luxemburg LIVE ONLINE TVR 1 TVR HD turul I Europa League. Viitorul Constanţa este favorita caselor de pariuri, fiind cotată cu 1,15 şanse de a câştiga partida. Un egal este cotat la 7.30, în timp o victorie a celor de la Racing Luxemburg este cotată cu 14.

Meciul de la Ovidiu va fi condus de o brigadă din Kazahstan, cu Alexandr Aliyev la centru. Acesta îi va avea ca asistenţi pe Alexandr Pavlov şi Yuriy Tikhonyuk.

Partida Viitorul – Racing Luxemburg se va disputa de la ora 18:00, şi va fi transmisă LIVE pe TVR 1 şi TVR HD şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Viitorul - Racing Luxemburg LIVE STREAM turul I Europa League. Elevii lui Gheorghe Hagi susţin o şedinţă de pregătire
Viitorul – Racing Luxemburg LIVE ONLINE TVR 1 TVR HD turul I Europa League. Jucătorii lui Gică Hagi se antrenează

Citeşte şi:

  • Alexi Pitu, cel mai tânăr debutant din istoria participărilor româneşti în cupele europene
  • Ianis Hagi, aproape de o nouă plecare afară! ”Există interes concret”
  • Petrolul a luat doi jucători de la Viitorul! Unul dintre ei a jucat şi la FCSB