Sport

EXCLUSIV. Hagi, probleme cu banii: “Am RETRAS echipa din campionat”

Viitorul Constanţa a reuşit o premieră incredibilă pentru fotbalul românesc, reuşind să câştige titlul în Liga 1 Betano la doar opt ani de la înfiinţarea clubului. Gheorghe Hagi, managerul...
23.08.2017 | 09:58
EXCLUSIV Hagi probleme cu banii Am RETRAS echipa din campionat

Viitorul Constanţa a reuşit o premieră incredibilă pentru fotbalul românesc, reuşind să câştige titlul în Liga 1 Betano la doar opt ani de la înfiinţarea clubului. Gheorghe Hagi, managerul şi patronul echipei, a vorbit tot timpul despre “o realizare imensă” pentru formaţia sa, mai ales că a fost reuşită cu “un buget de play-off”, după cum chiar el spunea.

Numai că, în vară această vară, au început şi discuţiile despre datoriile pe care le-a acumulat în timp Hagi, către bănci şi către persoane fizice.  Datorii care trebuie plătite destul de repede şi despre care FANATIK.RO a aflat că ar fi cifrate undeva la 8 milioane de euro! Deşi s-a arătat deranjat de discuţiile despre datorii şi nu le-a recunoscut niciodată oficial, Hagi a început să vândă masiv în acest început de sezon. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

“Decizia i-a aparţinut lui Gică”

 Mai ales că s-a resemnat în ceea ce priveşte obţinerea “jackpot-ului” Champions League, sau a potului cel mic, Europa League, după ce din prima competiţie a fost eliminat de APOEL Nicosia, iar din a doua e ca şi “scos” de Red Bull Salzburg. Astfel, rând pe rând, Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi, mai nou, Florinel Coman, au luat drumul FCSB, iar Neluţ Roşu a plecat şi el în Bulgaria, la Levski. Hagi a cumpărat doar jucători liberi de contract şi s-a spus chiar că îşi pregăteşte chiar ieşirea din fotbalul românesc, mai ales că şi Academia de fotbal este de vânzare, preţul cerut pe ea fiind de 27 de milioane de euro, adică toată suma investită de Hagi în cei opt ani de lucru la echipă!

Acum, după primul pas, vânzarea vedetelor, a venit şi cel de-a doilea. Care este reducerea la minimum necesar a cheltuielilor. Iar FANATIK.RO a aflat că echipa secundă a clubului din Ovidiu nu va mai funcţiona! Deşi a fost înscrisă iniţial în Liga a treia şi a fost parte din ţintar, Viitorul 2 a fost retrasă din campionat cu doar câteva zile înainte de startul competiţiei.

“Echipa Viitorul 2 a fost retrasă din campionatul Ligii 3. cel care trebuia sa înceapă acum. Decizia a fost i-a apartinut lui Gică, deoarece el conduce. Nu ne vom înscrie nici în Liga 4. Asta este situaţia la ora actuală” s-a rezumat să declare pentru FANATIK.RO Paul Peniu, preşedintele campioanei României.