News

SPECTACOL! Naţionala condusă de Hagi jr. A DEMOLAT Danemarca la U17: 6-1!

UPDATE 18:40 Veşti bune de la echipa de tineret U-17 a României. După victoria cu 6-1  cu Danemarca, puştii lui Răducioiu sunt foarte aproape de Turneul de Elită. Au nevoie de un succes în...
27.09.2014 | 17:29

UPDATE 18:40 Veşti bune de la echipa de tineret U-17 a României. După victoria cu 6-1  cu Danemarca, puştii lui Răducioiu sunt foarte aproape de Turneul de Elită. Au nevoie de un succes în ultima partidă a grupei, cu Andorra pentru a fi siguri de calificare. România s-a instalat pe prima poziţie în grupă, la egalitate de puncte cu danezii, dar cu un golaveraj mai bun.

La Turneul de Elita se califică primele două echipe şi cele mai bune 5 ocupante ale locului 3 în cele 13 grupe de calificare

UPDATE 17:38 / S-a încheiat meciul! România spulberă naţionala daneză cu 6-1 şi sîntem la un pas de turneul de elită!

UPDATE 17:27 / Evoluţie entuziasmantă pentur tricolorii de la under 17. În minutul 73, România conduce cu 6-1 naţionala Danemarcei, Coman reuşind un hattrick, Motreanu, Gisa şi Ghiţă marcînd celelalte goluri ale tricolorilor.

Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 70. România este aproape de o calificare la turneul de elită, mai avînd nevoie de o victorie cu Andorra. 

*********************

Naţionala de tineret U-17 a României îşi joacă ultima şansă de calificare la Turneul de Elită. Puştanii lui Florin Răducioiu se luptă sîmbătă cu liderul grupei, Danemarca. Tricolorii mici au nevoie de victorie contra danezilor pentru a mai spera la obţinerea unui loc la Turneul de Elită.

Echipa de start a României cu Danemarca:

under

România a pierdut primul meci din grupă contra Cehiei, 1-2. De partea cealaltă, Danemarca a trecut cu 3-1 de Andorra.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri