Fotbal intern

Viitorul şi-a prezentat noul antrenor! Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei

07.08.2020 | 16:24
Viitorul sia prezentat noul antrenor Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei
ADVERTISEMENT

Viitorul Constanţa are o nouă conducere tehnică. Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei patronate de Gică Hagi. Ibericul a semnat un contract valabil doi ani. 

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al Viitorului este născut pe 18 ianuarie 1985 în La Coruna. A fost manager al echipei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, dar şi antrenor secund la echipa Real Sociedad.

Viitorul şi-a prezentat noul antrenor! Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei

Ruben Fernandez a spus că este foarte fericit să fie la un club precum Viitorul care are o strategie clară prin care să se promoveze tinerii:

ADVERTISEMENT

“Sunt bucuros pentru că fac parte dintr-o echipă cu o filosofie şi o strategie marcată de a da în continuare încredere tuturor jucătorilor din cadrul Academiei Hagi, precum şi a tinerilor din ţară care doresc să facă parte din acest proiect.

Despre fotbalul românesc îmi amintesc un moment foarte important al generaţiei de la Campionatul Mondial din Statele Unite şi adevărul este că fotbalul românesc se caracterizează prin descoperirea jucătorilor de mare valoare, aşa cum au fost şi Gică Hagi şi preşedintele Gheorghe Popescu, două nume de referinţă.

ADVERTISEMENT

“Contăm pe sprijinul conducerii şi pe cel al suporterilor şi cred că vor fi cele mai bune condiţii”

Suntem conştienţi unde suntem şi avem responsabilitatea şi motivaţia de a continua dezvoltarea şi producerea fotbaliştilor de nivel european. Obiectivul nostru este unul clar. Pe de o parte este acela de a continua dezvoltarea jucătorilor din cadrul Academiei şi pe de altă parte de a genera o atmosferă pozitivă.

Contăm pe sprijinul conducerii şi pe cel al suporterilor şi cred că vor fi cele mai bune condiţii de a realiza ceea ce ne propunem pentru noul sezon”, a spus noul antrenor al celor de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Viitorul a încheiat pe primul loc în play-out în sezonul recent încheiat. Gică Hagi şi-a anunţat plecarea de la echipă înainte de ultima etapă a sezonului precedent, după meciul pierdut 0-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT