Fotbal international

Viitorul star al lui Juventus, Radu Drăgușin, și-a ales idolii: ”Mă inspiră Bonucci şi Chiellini”

18.01.2020 | 08:45
Viitorul star al lui Juventus Radu Dragusin sia ales idolii Ma inspira Bonucci si Chiellini
ADVERTISEMENT

Viitorul star al echipei Juventus Torino, Radu Drăgușin, și-a ales idolii și speră ca în curând să ajungă să joace alături de ei la seniori.

Viitorul star al lui Juventus, Radu Drăgușin, și-a ales idolii: ”Îmi place foarte mult şi Virgil van Dijk”

”Mă inspiră Bonucci, dar şi Chiellini. De la ei învăţ. Îmi place foarte mult şi Virgil van Dijk”, a declarat viitorul star al formației Juventus, Radu Drăgușin, într-un interviu pentru postul de televiziune al clubului torinez.

ADVERTISEMENT

”Este incredibil să joci la Juventus, dar şi responsabilitatea este mare. Totuşi, cred că este una plăcută, pentru că te împinge să dai mereu 100%. Fizic, tehnic, tactic, totul s-a schimbat pentru mine şi cred că am crescut ca jucător”, a mai spus fundașul central de 17 ani.

”Cu toții visăm să debutăm la prima echipă”

”Cred că am nevoie de o tehnică mai bună. La fel, cred că viziunea de joc are nevoie de un upgrade. Cred că toţi cei care suntem aici visăm să debutăm la prima echipă. Sper să o pot face şi eu într-o zi”, a afirmat Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Este pentru prima dată când joc în UEFA Youth League şi trebuie să vă mărturisesc sincer că a fost o bucurie incredibilă, dar şi o emoţie extrem de mare. Totul a fost nou, dar în acelaşi timp grozav, mai ales că am câștigat grupa”, a precizat fotbalistul plecat de la Regal București.

”Jucăm la Juventus şi asta înseamnă enorm”

”De ceva timp nu pierdem şi am făcut o serie de meciuri excelente în ultima vreme. Cred că este un moment bun pentru noi toţi, nu doar pentru mine. Sunt 13 rezultate consecutive bune şi trebuie să-i mulţumim antrenorului care reuşeşte să ne monteze extraordinar”, a completat Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”Jucăm la Juventus şi asta înseamnă enorm. Am fost uniţi de la bun început, iar acum culegem rezultatele muncii noastre. La nivel personal, mă bucură evoluţiile mele, dar şi faptul că antrenorul are mare încredere în mine”, a încheiat jucătorul.

Drăgușin, lăudat de antrenorul de la Juventus

Radu Drăgușin traversează o formă excelentă în ultima perioadă. Fundașul central a jucat 17 meciuri în acest sezon, 12 în Serie A Primavera, patru în UEFA Youth League și unul Coppa Primavera, reușind să înscrie și două goluri în campionat.

ADVERTISEMENT

După ultimele evoluții, antrenorul echipei U19 a lui Juventus, Lamberto Zauli, a declarat despre Drăgușin că are toate calitățile pentru a ajunge un jucător important în viitor, iar progresul în evoluțiile sale este vizibil după fiecare antrenament.

ADVERTISEMENT