Vezi aici ONLINE VIITORUL-STEAUA

Steaua, Liga 1, viitorul

VEZI AICI LIVE VIDEO PARTIDA VIITORUL-STEAUA

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO, UPDATE. Vicecampionii vor întîlni Viitorul lui Gheorghe Hagi în a doua etapă a Ligii 1, într-o partidă care se va disputa la Ovidiu, duminică. Pînă acum au fost vîndute majoritatea biletelor. Conform spuselor lui Gigi Becali, în acest meci vor evolua mai mulţi jucători tineri, iar titularii vor fi menajaţi pentru returul cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO. Cu casa închisă!

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO. Spectatorii care vor să vadă echipa lui Reghe împotriva Viitorului mai au la dispoziţie doar 800 de bilete. Este foarte posibil ca şi acestea să fie achiziţionate astăzi, iar partida se va disputa cu casa închisă.

VIITORUL-STEAUA LIVE VIDEO. Pentru "roş-albaştrii", acesta este de fapt primul meci al noului sezon din campionatul intern. Partida cu CSM Politehnica Iaşi, din prima etapă, a fost amînată pentru 31 august. Trupa lui Hagi a învins FC Voluntari în meciul de deschidere al Ligii 1 (vezi detalii aici), cu scorul de 1-0.

Partida VIITORUL-STEAUA se va disputa duminică, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în format LIVETEXT şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Echipa probabilă a Stelei:
Cojocaru - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Muniru, Achim - Popa, Stanciu, Hamroun, Golubovic

Florin Cernat