Fotbal intern

Viitorul Stelei se ascultă în direct pe FANATIK.RO, transmis de www.radiosport1.ro

Astăzi, în cadrul emisiunii "Gol după Gol", puteţi asculta în direct, Steaua - Viitorul....
23.04.2016 | 11:53
Viitorul Stelei se asculta in direct pe FANATIKRO transmis de wwwradiosport1ro

Astăzi, în cadrul emisiunii “Gol după Gol”, puteţi asculta în direct, Steaua – Viitorul.

Duminică, www.radiosport1.ro îl are invitat, de la ora 18.00, pe Emilian Hulubei, preşedintele AFAN. Subiectul discuţiei: Legea Insolvenţei, modificată şi semnata de Klaus Iohannis !

Meciul de astăzi ne spune dacă Steaua poate continua lupta pentru titlu. Începe la ora 20.30 şi va fi transmis în direct.

Azi, în cadrul emisiunii “Gol după Gol”, realizată de www.radiosport1.ro, poti asculta însă mult mai multe evenimente sportive.

Un foarte important joc pentru evitarea retrogradării se dispută la Timişoara, ACS Poli Timişoara- Concordia. Şi el va fi transmis în direct.

De la ora 21.30 vor fi intervenţii în direct, chiar de pe stadionul Nou Camp, de la FC Barcelona- Sporting Gijon. Lupta pentru titlu în Primera Division este urmărită cu maxim interes în cadrul emisiunii “Gol după Gol”, ca şi cea din Anglia, din Premier League.

După fiecare confruntare din Liga 1, mai ales după cea de pe “Naţional Arena”, puteţi asculta reacţiile protagoniştilor.

Pe durata celor opt ore de emisiune, de la 16.00 la 24.00, puteţi afla instantaneu toate modificările de rezultate din cele mai tari campionate de fotbal ale Europei.

În afara fotbalului, în cadrul celei mai lungi emisiuni sportive de radio din lume, mai puteţi asculta în direct:
Desfăşurarea turneului de tenis din Bucureşti, cu perechea Mergea / Tecău calificată în semifinale
Meciurile din sferturile de finală ale campionatului national de baschet masculin, cu Dinamo- Steaua în direct, duminică de la ora 19.45.
Handbal internaţional îşi dispută faza sferturilor de finală din Champions League – masculin. Toate rezultatele vor fi anunţate în direct. Precum cele din sferturile de finală din campionatului intern.
Din emisiune nu lipsesc turneele de tenis de la Stuttgart, Barcelona si Istanbul şi nici meciurile de fotbal feminin din semifinalele Champions League.

Pe durata emisiunilor de sîmbătă şi duminică, în orice moment, puteţi intra în legătură directă cu realizatorii “Gol după Gol”, prin intermediul numerelor de telefon 0314 364 937 si 0314 364 966.

Ascultă Radio Sport 1 pe FANATIK.RO şi pe www.radiosport1.ro.