Fotbal international

Viitorul sună bine! Fiul lui Cristiano Ronaldo a înscris 12 goluri în două meciuri pentru Juventus U9. VIDEO

16.04.2019 | 15:51
Viitorul suna bine Fiul lui Cristiano Ronaldo a inscris 12 goluri in doua meciuri pentru Juventus U9 VIDEO

Cristiano Ronaldo are motive de mândrie, toate acestea după ce fiul său a reușit să înscrie 12 goluri în două meciuri jucate pentru Juventus U9. Cristiano Jr. a ales să poarte pe spate numărul 7, la fel ca starul echipei naționale a Portugaliei, iar acesta nu l-a dezamăgit pe atacantul care face show în Serie A.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a înscris 12 goluri în două meciuri pentru Juventus U9

Cristiano Ronaldo Jr. a participat alături de Juventus U10 la un turneu organizat în Madeira, locul unde s-a născut chiar starul lui Juventus Torino, iar fiul lui Ronado a înscris șapte goluri în victoria obținută cu scorul de 26-0 în fața celor de la Maritimo China și cinci în partida jucată de Juventus U9 contra celor de la Camacha, scor 15-1. VEZI AICI VIDEO

Cristiano Jr. a fost susținut la turneul din Madeira de Dolores, mama starului de la Juventus Torino, dar și de mătușa Elma. În timp ce micuțul star de la Juve U9 a făcut show în Portugalia, Cristiano Ronaldo se pregătea pentru returul cu Ajax Amsterdam din sferturuile de finală ale Champions League, partidă care are loc azi, de la ora 22.00.

Cristiano Ronaldo Jr. alături de Juventus U9 la turneul din Portugalia

Ronaldo și-a dorit ca fiul său să fie atacant

Cristiano Ronaldo a vorbit în urmă cu câțiva ani despre viitorul fiului său și a dezvăluit că nu își dorește ca micuțul să fie portar, ci atacant. “Nu știu dacă se va face fotbalist, mi-ar face plăcere să fie ca mine. Știu că ar fi o mare provocare, dar el va face ce va dori, fără presiune din partea mea. Dacă se va face portar, sper să joace în atac și nu în poartă.”

Cristiano Ronaldo Jr. locuiește alături de tatăl său, Georgina Rodriguez și cei trei frați ai săi într-o vilă de lux din Torino. Cel mai mare copil al lui Cristiano Ronaldo este născut de o ospătăriță din Los Angeles a cărei identitate o să fie dezvăluită de către jucător fiului său când acesta va împlini 18 ani.