Sport

Viitorul Târgu Jiu – Dinamo 0-1, în play-off-ul Cupei României Betano. „Câinii” se califică în faza grupelor. Video

Vezi aici în format LIVE Stream Viitorul Târgu Jiu - Dinamo. Meciul s-a jucat joi, 29 septembrie, de la ora 21:30 în play-off-ul Cupei României Betano.
29.09.2022 | 23:22
Viitorul Targu Jiu  Dinamo 01 in playofful Cupei Romaniei Betano Cainii se califica in faza grupelor Video
Viitorul Tg. Jiu - Dinamo, ultimul meci din play-off-ul Cupei României. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
29-09-2022
18:31

Viitorul Tg. Jiu - Dinamo 0-1 (A. Pop 32)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci! Dinamo reușește să se califice în faza grupelor Cupei României, iar unicul gol al confruntării a fost reușit de către Alexandru Pop în minutul 32.

Min 84: Ocazie mare pentru Viitorul Tg. Jiu! Gabriel Moura respinge de pe linia porții o minge, după un corner bine executat.

Min. 44: Ocazie Viitorul Pandurii Târgu-Jiu! Core trimite bine cu capul, dar Moura respinge de pe linia porții cu o lovitură de cap.

Min 42: Denis Oncescu, portarul lui Dinamo, a fost înlocuit de Filip Dujmovic, după ce s-a accidentat și a simțit că nu mai poate continua partida.

Min. 32: GOOOL Dinamo! Alexandru Pop reușește să deschidă scorul după o fază frumoasă a „câinilor”

Min. 1 – A început ultimul meci din play-off-ul Cupei României”

29-09-2022
17:40

Echipele de start din Viitorul Tg. Jiu - Dinamo

Au fost anunțate echipele de start pentru partida Viitorul Tg. Jiu – Dinamo, care va începe la ora 21:30:

  • Viitorul Pandurii Târgu-Jiu: Krupenschi, Sîrbu, Core, Stoian, Baican, Brînzan, Rasdan, Micle, Vulpe, Mitrică, Dragu; Rezerve: Geantă, Chelariu, Rogac, Gojda, Toma, Banu, Dulca, Vespe, Dodoi; Antrenor: Florin Stîngă
  • Dinamo: Oncescu, Moura, Giafer, Patriche, Buleică, Larrucea, Roșu, Iglesias, Ghezali, Bani, Pop; Rezerve: Dujmovic, Bena, Dudea, Roșu, Lazăr, Borcea, Buhăescu, Șerban, Delciu; Antrenor: Ovidiu Burcă

Meciul Viitorul Târgu Jiu – Dinamo are loc joi, 29 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul play-off-ului Cupei României Betano. Este partida care încheie seria celor 16 meciuri din această fază din noul format al Cupei României Betano, stabilindu-se a 16-a formație calificată în grupe, în a doua fază, unde mai vin primele opt echipe din sezonul trecut de SuperLiga.

Unde se joacă meciul Viitorul Târgu Jiu – Dinamo în play-off-ul Cupei României Betano

Întâlnirea Viitorul Târgu Jiu – Dinamo se dispută joi, 29 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Tudor Vladimirescu din capitala județului Gorj în play-off-ul Cupei României Betano. Pentru câini este al doilea meci pe care îl joacă în orașul Mesei tăcerii și a Coloanei infinitului lui Constantin Brâncuși în interval de nici două luni.

ADVERTISEMENT

Dinamo reprezintă în continuare un nume de brand în fotbalul românesc, în pofida gravelor probleme financiare prin care trece de vreo trei ani încoace și care au dus inevitabil la prăbușirea în plin sportiv a alb-roșiilor. Deși au retrogradat pentru prima dată în istorie Dinamo încă atrage public pe unde merge și la partida din august au fost 5000 de spectatori iar acum este posibil să avem cel puțin la fel de mulți, dacă nu și mai mult.

Cine transmite la TV partida Viitorul Târgu Jiu – Dinamo din play-off-ul Cupei României Betano

Partida Viitorul Târgu Jiu – Dinamo se joacă joi, 29 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Tudor Vladimirescu din localitatea gorjeană, în play-off-ul Cupei României Betano și este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Târgu Jiu vremea de joi, 29 septembrie, este una diferitâ față de restul țării. Cel puțin așa sună prognoza meteo. Doar 21 de grade față de 27-28 în restul țării și în plus există amenințări serioase de precipitații, inclusiv la ora jocului, când vor fi 14-15 grade. Arbitrul acestui meci este Andrei Moroiță din Ploiești.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Viitorul Târgu Jiu – Dinamo

Ambele echipe vor trata cu toată seriozitatea partida din Cupa României Betano, pentru că au ca obiectiv calificarea în faza grupelor care aduce niște bani, nu mulți, dar pentru cele două cluburi orice bănuț contează. Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, recunoștea că situația din campionat îngrijorează, dar acest lucru nu face sâ fie diminuat interesul pentru Cupă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost reținut în lot mijlocașul Bogdan Gavrilă, jucător care nu e pe placul lui Burcă, dar care nu și-a putut găsi un alt angajament iar semnele de întrebare sunt cei doi jucători pe care Dinamo i-a avut la loturi, fundașul Amzăr la naționala U20 și atacantul Bordușanu la cea U19, problema nefiind vreo accidentare ci gradul de oboseală pe care l-ar putea acuza cei doi.

Cote la pariuri la jocul Viitorul Târgu Jiu – Dinamo

Casele de pariuri sunt din nou foarte optimiste în privința șanselor lui Dinamo de a fi echipa care merge mai departe în grupele Cupei României Betano. Alb-roșii au prima șansă la victorie la o cotă de 2,35 față de 3,50 cât au primit jucătorii gorjeni. Șansă dublă 1X are cotă de 1,70 iar un gol înscris de gazde ajunge la 1,65.

ADVERTISEMENT

Viitorul și Dinamo s-au întâlnit în campionatul Ligii 2 tot pe stadionul Tudor Vladimirescu în campionatul celui de-al doilea eșalon. Și atunci câinii au fost puși de bookmakeri în pole position la cote, dar la final tabela a indicat un sec 2-0 în favoarea gazdelor, goluri marcate de Dragu în prima parte și de Micle în ultimele cinci minute.

ADVERTISEMENT