Video. Viitorul, remiză cu Timişoara! Ganea, un nou gol frumos

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
în Fotbal intern
25/11/2017, 14:00
Video. Viitorul, remiză cu Timişoara! Ganea, un nou gol frumos

Viitorul Constanţa a remizat pe teren propriu cu ACS Politehnica Timişoara, scor 1-1. Cristi Ganea a deschis scorul cu un şut frumos, iar Alexandru Ciucur a adus egalarea în prtea secundă. Campioana României a avut numeroase ocazii pe tot parcursul meciului, însă nu a mai reuşit să fructifice nimic.

Echipele de start:

Viitorul: Râmniceanu – Lopez, Hodorogea, Horj, Ganea – Cicâldău, Mladen, Vână – Eric, Chiţu, Măţan

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Cînu, Melinte, Ciucur – Artean, Soljic – Munteanu, Vaşvari, Bîrnoi – Abraw

VIITORUL – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. FC Viitorul Constanţa va primi vizita formaţiei ACS Politehnica Timişoara, azi, de la ora 18:00, într-un meci din etapa a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Partida va avea loc pe stadionul Central din Complexul Academiei de Fotba “Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu. CLICK AICI PENTRU A VEDEA ONLINE MECIUL VIITORUL – TIMIŞOARA!

VIITORUL – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Înaintea meciului din etapa a 19-a din Liga 1 Betano, trupa pregătită de Gică Hagi se află pe locul cinci, cu 30 de puncte, în timp ce formaţia bănăţeană ocupă poziţia a noua, cu 23 de puncte, iar o victorie îi poate aduce mai aproape de zona de playoff.

VIITORUL – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Cum şi-a motivat Hagi jucătorii

VIITORUL – TIMISOARA LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Gică Hagi a vorbit înaintea meciului contra echipei lui Ionuţ Popa. “Trebuie să ne gândim numai la cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte experimentată. Trebuie să facem un fotbal bun. Poli Timişoara e o formaţie dificilă, greu de desfăcut în apărare şi periculoasă pe contraatac. La Voluntari, în etapa trecută, n-am reuşit să marcăm, acesta fiind  minusul nostru din acea partidă. Am vorbit cu echipa şi sperăm ca sâmbătă să schimbăm situaţia”, a zis Hagi.

VIITORUL – TIMISOARA LIVE STREAM LUGA 1 BETANO. Ionuţ Popa, antrenorul formaţiei ACS Politehnica Timişoara, a întâmpinat probleme înaintea deplasării pentru meciul cu Viitorul. Camaldine Abraw era titular în viziunea tehnicianului, dar fotbalistul s-a prezentat la antrenamentul bănăţenilor cu bagajul făcut, nemulţumit de situaţia financiară a clubului – vezi detalii.

Viitorul – Timişoara, azi, ora 18:00, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

 

 

Închide ×