Incredibil! Un jucător s-a prezentat la antrenament cu bagajele făcute. “Gândisem meciul cu el!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
24/11/2017, 09:24
Incredibil! Un jucător s-a prezentat la antrenament cu bagajele făcute. “Gândisem meciul cu el!”

Ionuţ Popa se pregăteşte de meciul pe care ACS Politehnica Timişoara îl va disputa pe terenul celor de la FC Viitorul Constanţa, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar antrenorul echipei din Banat s-a trezit cu noi probleme la echipă, chiar cu puţin timp înaintea meciului de la Ovidiu.

Antrenorul echipei din Timişoara şi-a conturat primul unsprezece pentru meciul cu FC Viitorul Constanţa în jurul lui Camaldine Abraw, doar că atacantul l-a şocat în momentul în care a ajuns la antrenamentul de joi cu bagajele făcute. Fotbalistul este nemulţumit de problemele financiare pe care le întâmpină echipa lui Ionuţ Popa şi e decis să plece. 

Ce zice Ionuţ Popa despre decizia fotbalistului din Liga 1 Betano

“Acum am auzit şi eu. Cei din conducere l-au chemat să-i plătească chiria. Nu ştiu care sunt pretenţiile lui. Nu am discutat nici cu impresarul lui. Nu am avut ocazia să vorbesc cu el. Am stabilit să nu mai vorbim despre acest lucrur. Cei care discută asta cu mine înseamnă că nu sunt parolişti. Gândisem meciul cu Abraw titular. Drăghici nu are ritm”, a spus Ionuţ Popa. 

Camaldine Abraw a ajuns la ACS Politehnica Timişoara din postura de jucător liber de contract, în luna octombrie a anului 2017. Atacantul în vârstă de 27 de ani a jucat în 4 meciuri pentru echipa din Liga 1 Betano, iar de fiecare dată a fost titulaizat de către Ionuţ Popa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara.

Viitorul – Timişoara, sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

 

Închide ×